Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Starý Iphone?

Jak aktualizovat starý iPhone?

Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Přejděte do Nastavení > Obecné a klepněte na Aktualizace softwaru. Pokud dostanete na výběr ze dvou různých aktualizací, vyberte tu, kterou chcete nainstalovat. Klepněte na Nainstalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Pokud jde o toto, co delat kdyz se nechce aktualizovat iphone?

Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
Jak aktualizovat starý IPAD 4?
Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace. Chcete‑li automatickou aktualizaci vypnout, přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.

A jak dlouho trva aktualizace softwaru iphone?

Aktualizace iOS iPhonu nebo iPadu přes systém (OTA)

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc.
Někdo se také může ptát, jak aktualizovat ios 93 5 do 10?
Pokud jste netrpělivý a chcete mít nový systém iOS 10 na svém zařízení co nejdříve, jděte do Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru, kde by vám měla být nabídnuta aktualizace na iOS 10. Pokud se tak nestane, zkuste zařízení restartovat a celou proceduru opakovat, což u některých uživatelů tohle pomáhá.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A další otázka, jak aktualizovat iphone 6 na ios 15?

Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.
Jak dostat iOS 13 na iPhone 6?
Pro instalaci aktualizace potřebujete jen přístroj samotný a stabilní připojení k Wi-Fi. Pak už stačí jen zamířit do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru a stáhnout + nainstalovat.

Jak aktualizovat iPhone na PC?

Pomocí iTunes můžete aktualizovat software na iPhonu, iPadu nebo iPodu.
  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Souhrn.
  4. Klikněte na tlačítko Ověřit aktualizace.
Jak ověřit integritu na iOS?
Klepněte na Nastavení > Obecné > Profily nebo Profily a správa zařízení. Pod nadpisem Podnikové aplikace uvidíte profil vývojáře. Klepnutím na název profilu vývojáře pod nadpisem Podnikové aplikace můžete zřídit důvěryhodnost tohoto vývojáře. Zobrazí se výzva k potvrzení vaší volby.

Následně, proč nejde aktualizovat software?

Jestliže nelze aktualizovat software vašeho zařízení na nejnovější verzi, může to být nedostatkem volného místa v zařízení.

By Rydder

Similar articles

Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15? :: Jak vynutit aktualizaci iOS?
Užitečné odkazy