Domovská stránka > J > Jak Nahrát Hudbu Do Iphonu Z Počítače Bez Itunes?

Jak nahrát hudbu do iPhonu z počítače bez iTunes?

Tenorshare iCareFone. Existuje několik různých programů, s jejichž pomocí můžete stáhnout hudbu do vašeho iPhone bez iTunes. My však doporučujeme Tenorshare iCareFone, protože se jedná o jednu z nejefektivnějších možností. S iCareFone si můžete užívat vaši oblíbenou hudbu kdykoliv a na jakémkoliv zařízení, které chcete

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do počítače když jsem zapomněl heslo Windows 7?

Chcete-li otevřít Ovládací panely, použijte nabídku Start a poté přepněte na položku Uživatelské účty. K obnovení hesla potřebujete flash disk a disketu. V novém okně se otevře průvodce pro vytvoření resetovací diskety.

Následně, jak přenést soubory z pc do iphonu bez itunes?

Odpověď na tuto otázku je vcelku jednoduchá – na používání je totiž o mnoho jednodušší, než iTunes. Přenos souborů mezi iPhonem či iPadem a počítačem je s programem WinX MediaTrans naprostou hračkou. Z vašeho iPhonu můžete jednoduše přenášet všechny druhy souborů, od fotek, přes hudbu, až po elektronické knihy.
Můžete se také zeptat, proč mi nejdou přetáhnout písničky do itunes?
Nejdřív zkontrolujte tyhle věci. Na každém zařízení překontrolujte nastavení a připojení k síti: Na každém zařízení byste měli mít nejnovější verzi iOS, iPadOS, macOS nebo iTunes pro Windows. Zkontrolujte, jestli máte na všech zařízeních zapnutou synchronizaci knihovny.

Jak nahrát hudbu do Macbooku?

Synchronizace knihovny s Apple Music

Na Macu pak stačí jít do aplikace Hudba a z horní řádky nabídek vybrat Hudba – Předvolby. Jděte na panel Obecné a v něm zaškrtněte položku Synchronizovat hudbu. Opět ale platí, že jestli si nepředplácíte služby Apple Music nebo iTunes Match, položku neuvidíte.
Když to vezmeme v úvahu, jak funguje apple music?
Aplikace Hudba je vaše centrální místo pro správu a poslech vaší hudební knihovny. A když si předplatíte Apple Music, můžete streamovat miliony skladeb, objevovat novou hudbu a přidávat ji do své sbírky a získáte taky přístup ke své hudební knihovně ze svých ostatních zařízení.

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout hudbu z youtube na iphone?

Jak stáhnout video z YouTube na iPhone a iPad
  1. Prvně si v aplikaci YouTube najděte video, které chcete stáhnout, a rozklikněte jej.
  2. Poté pod videem klepněte na tlačítko Sdílení.
  3. Ve spodní části obrazovky stiskněte možnost Kopírovat odkaz.
  4. Nyní se pomocí tohoto odkazu přesuňte na stránky yt1s.com.
Jak stahovat z ulož to?
Stahování a nahrávání ve velkém

Ulož.to nicméně nabízí nástroj vlastní. Program s názvem Ulož.to file manager je ke stažení zdarma. Funguje pod Windows a umožňuje rychlé stahování ve velkém, tzn. více vlákny a z více účtů.

Lidé se také ptají, jak stáhnout video z internetu do iphonu?

Po nalezení film (či jakékoliv video) kurzorem chyťte, a poté přeneste do Finderu/iTunes na řádek VLC. Jakmile budete mít videa a filmy přetažené, tak vpravo dole klepněte na tlačítko Synchronizovat. Poté jen stačí počkat, až se synchronizace dokončí. Po dokončení můžete iPhone či iPad od počítače či Macu odpojit.
Můžete se také zeptat, jak stahovat z documents?
Otevřete prohlížeč v aplikaci Documents by Readle a do adresního řádku napište y2mate.com. Do pole na stránce vložte odkaz na YouTube video či písničku a klikněte na „Start".

Někdo se také může ptát, jak si stáhnout písničky zdarma?

Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.

By Fagaly

Similar articles

Jak stahovat zdarma hudbu do iPhone? :: Jak nahrát mp3 na iPhone?
Užitečné odkazy