Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazanou Historii V Mobilu?

Jak obnovit smazanou historii v mobilu?

Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak vymazat historii volání?

Menu>Telefon>v řádku pod vyhledávacím polem mějte vybráno z možností > „Všechny hovory". Poté podržte dlouze prst na jednom z kontaktů v historii hovorů>Smazat dávku>Nahoře vpravo displeje „Vybrat vše> dole pak kliknout na koš.
Jak zjistit historii volání iphone?
Zobrazení a smazání historie hovorů na iPhonu
  1. Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.

A další otázka, jak získat záznam hovoru?

Uživatel si pomocí SMS zprávy nebo přes webový portál nastaví tzv. monitorovací telefonní číslo. Z tohoto čísla poté zavolá na telefonní číslo SIM karty v upraveném bezpečnostním (monitorovaném) telefonu. Pokud právě probíhá telefonní hovor, zcela nenápadně se do tohoto hovoru skrytě připojí.
Jak zjistit Zmeskany hovor?
Informační SMS vypadá, jako by přišla z telefonního čísla toho, kdo vám zkoušel volat. Pokud máte toto telefonní číslo v seznamu, zobrazí se pod příslušným jménem. Informaci o zmeškaném hovoru uchováváme 2 dny. Pokud si po tu dobu nezapnete telefon nebo se nevrátíte na signál, tak vám SMS o zmeškaném hovoru nepřijde.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak najít smazanou historii?

Obnovit smazanou historii Google: otevřete Koš a zkontrolujte, zda jsou tam dočasně uloženy smazané soubory historie. Pokud ANO, vyberte je a vyberte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud NE, možná jste trvale odstranili historii prohlížení.
Jak zjistit historii v mobilu?
Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  1. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Historie.
  2. Chcete-li určité stránky navštívit, klepněte na příslušnou položku. Chcete-li stránky otevřít na nové kartě, klepněte na položku a podržte ji.

Jak najít historii?

Správa historie vyhledávání
  1. Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google .
  2. Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku nebo iniciálu Historie vyhledávání Ovládací prvky.
  3. Na kartě „Aktivita na webu a v aplikacích" klepněte na Automatické mazání (vypnuto).
  4. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Následně, co je to odchozí hovor?
Typ deníku je Telefon. Předvyplňuje se čas, kdy hovor začal. Pokud má uživatel v okně deníku zobrazené pole Telefon, doplní se automaticky číslo volajícího (příchozí hovor) či volaného (odchozí hovor).

Jak zjistit počet provolaných minut?

Seznam uskutečněných a nepřijatých hovorů najdete zpravidla v aplikaci, ve které máte kontakty, nebo přes níž zadáváte čísla na číselníku. Nachází se na záložce Hovory. Seznam uskutečněných a nepřijatých hovorů najdete na záložce Hovory.

By Frederik Gudmestad

Similar articles

Jak nastavit zmeškané hovory Samsung? :: Co je to odchozí hovor?
Užitečné odkazy