Domovská stránka > J > Jak Školit Online?

Jak školit online?

Klíčové prvky kvalitního online školení
  1. Bezpečné místo, ze kterého můžete vysílat.
  2. Dobrou konektivitu.
  3. Okouzlující audiovizuální zážitek.
  4. Ovládat technologie, které používáte, jak z pohledu lektora, tak účastníka.
  5. Kvalitní přípravu po technické i obsahové stránce.
  6. Zajistit si dostatek energie.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si zařídit ISIC online?

Potvrzení o zaměstnání ve škole nesmí být ke dni odeslání objednávky starší než 2 měsíce.

Jak prodat on line kurz?

Princip je jednoduchý. Připravíte si webinář s kvalitním obsahem, na který pozvete své publikum. A na webináři potom představíte akční nabídku na online kurz. Čím hodnotnější je samotný obsah webináře, tím lepší jsou potom prodeje.
Když to vezmeme v úvahu, jak připravit školení?
Podtrženo sečteno: jak tedy na to?
  1. Připravit si osnovu.
  2. Mít materiály na násobně delší workshop.
  3. Připravit řadu praktických aktivit s konkrétními výstupy.
  4. Nezapomínat na přestávky.
  5. Nemluvit dlouho v kuse.
  6. Koukat na lidi a mluvit k lidem.
  7. Zajistit pití, jídlo a příjemné židle.
  8. Usmívat se.

A jak funguje online kurz?

Lektor se se svými studenty setká ve virtuální třídě a potom vše probíhá jako naživo. Každý student sedí u svého stolu, třeba v pohodlí domova, zatímco lektor vede výuku v reálném čase. Studentovi stačí funkční počítač, připojení k internetu a účet na Gmailu, protože výuka běží přes Google Classrooms.
Jak vytvořit online kurz WordPress?
Mezi další alternativy, které vám umožní vytvořit online kurzy na vašem WordPress webu patří LearnDash, LifterLMS. Jako další platformy pro tvorbu samostatných online kurzů se nabízí LearnWorlds, Kajabi, WizIQ, iSpring, Academy of Mine a další.

Související článek

Jak zmenšit velikost videa online?

Pokud zvolíte možnost Zmenšit video, stahování se spustí automaticky po dokončení převodu. Soubor najdete ve složce pro stahování.

Jak školit BOZP?

Školení BOZP a legislativa

Zákoník práce nikterak neupravuje a nepředepisuje, jak má samotné školení vypadat, pouze uvádí, že je zaměstnavatel povinen zajistit zaměstnancům školení o právních a ostatních předpisech k zajištění BOZP, které doplňují jejich odborné předpoklady a požadavky pro výkon práce.
Kdo absolvuje školení řidičů referentů?
Povinné školení řidičů referentů se týká všech pracovníků, kteří řídí motorová vozidla do 3,5 t na pracovní (služební) cestě bez ohledu na to, zda mají řízení vozidel sjednáno v pracovní smlouvě či nikoliv.

Co je to Seduo?

Největší český online vzdělávací portál s videokurzy od špičkových lektorů. Dáváme zaměstnancům možnost naučit se vše, co potřebují pro svou práci a osobní rozvoj. Pohodlně a od profíků z praxe. Seduo.cz je flexibilní a dostupné vzdělávání.
Když to vezmeme v úvahu, jak prodat školení?
V Clipsanu si vytvoříte prodejní formulář, prostřednictvím kterého si zákazník objedná vybrané školení. Formulář pak vložíte do svých webových stránek. Nebo si vytvoříte samostatnou stránku se všemi potřebnými informacemi ke školení. Na ní pak odkážete z prodejní stránky, článku na blogu, banneru nebo jiné reklamy.

Pokud jde o toto, jak prodávat na internetu?

Kde prodávat

Na prodej běžných osobních věcí se nejvíce hodí weby Bazos.cz nebo Sbazar.cz. Jsou jednoduché, nevyžadují složitou registraci, inzeráty se podávají zdarma (připlácí se jen za zvýraznění) a hlavně mají velkou návštěvnost, tedy spoustu koupěchtivých uživatelů.

By Tiersten Lustberg

Similar articles

Kolik stojí školení? :: Kam se ukladaji Fotky z AirDrop?
Užitečné odkazy