Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Souborů Do Emailu?

Jak zmenšit velikost souborů do emailu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.

Přečtěte si více

Související článek

Co je definováno jako základní velikost Boxového modelu CSS?

Velikost boxuCSS určuje, zda se do šířky a výšky prvku započítává výplň a ohraničení. Výplň a rámeček nejsou zahrnuty do šířky. Existuje výchozí hodnota. Šířka a výška jsou určeny obsahem.

Následně, jak se zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.
A další otázka, jak funguje úschovna?
Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Jak velký soubor se dá poslat přes WhatsApp?

Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.
Jak poslat delší video?
Existuje spousta možností posílat další typy velkých souborů, ale video soubory se liší.
...
Jak poslat velká videa pomocí cloudových služeb
  1. disk Google: 15 GB.
  2. IDrive: 5 GB.
  3. Dropbox: 2 GB.
  4. Microsoft OneDrive: 5 GB.
  5. Jednotka Apple iCloud: 5 GB.

Související článek

Jak se odhlásit z emailu na iPhone?

V mobilním zařízení můžete otevřít aplikaci Gmail. Vaše profilová fotografie je v pravém horním rohu. Na tomto zařízení můžete spravovat účty. Odstranění ze zařízení.

Někdo se také může ptát, jak velké video lze poslat přes messenger?

Upozorňujeme, že v současné době můžete videa posílat jen z některých telefonů s Androidem. Poznámka: Můžete posílat mediální soubory o maximální velikosti 25 MB.
Lidé se také ptají, jak poslat soubor na email?
Otevřete soubor, který chcete odeslat. Na panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na příkaz Poslat poštou, abyste otevřeli e-mailovou zprávu. Váš soubor se zobrazí v textu zprávy. Zadejte aliasy příjemců, v případě potřeby upravte předmět a text zprávy a potom klikněte na tlačítko Odeslat.

Jak se posílá přes Zásilkovnu?

Jak to funguje
  1. V aplikaci Zásilkovna jednoduše klikněte na Odeslat zásilku. Vyplňte kontaktní údaje příjemce.
  2. Zásilku zaneste na kterékoliv podací místo Zásilkovny.
  3. Jakmile zásilku podáte, dáme příjemci hned vědět pomocí e-mailu.
Jak dát někomu data?
Firefox send nebo jak se to jmenuje. Google disk, ale 50 GB je moc. Kapacita je 15GB. https://takeafile.com nebo vytvorit soukromny torrent.

A další otázka, jak poslat soubor s heslem?

Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
  1. Přejděte na Revize >Zamknout dokument.
  2. V oblasti Zabezpečení můžete vybrat, jestli se má heslo zadat při otevření dokumentu, při úpravě dokumentu nebo při obou činnostech. Opětovným zadáním heslo potvrďte.
  3. Klikněte na OK.

By Gilchrist Mezzenga

Similar articles

Jak poslouchat hudbu offline zdarma? :: Jak přenášet velké soubory?
Užitečné odkazy