Domovská stránka > J > Jak Odstranit Zaseknutý Papír V Tiskárně Samsung?

Jak odstranit zaseknutý papír v tiskárně Samsung?

Zaseknutí papíru uvnitř tiskárny (laserová tiskárna)
  1. Vypněte tiskárnu a ze zástrčky vytáhněte síťový kabel.
  2. Zatažením otevřete horní kryt tiskárny.
  3. Opatrně vytáhněte optický válec a kazetu s tonerem.
  4. Pomalu uvolněte zaseknutý papír.
  5. Válec a kazetu s tonerem zasuňte zpět do tiskárny.
  6. Zavřete horní kryt tiskárny.

Přečtěte si více

Související článek

Jak tisknout na tiskárně HP?

Zařízení a tiskárny jsou otevřené. Klikněte na tiskárnu a podívejte se, co se tiskne. Pokud chcete pozastavit tisk nebo použít tiskárnu offline, musíte tiskárnu vybrat.

Jak spojit 2 PDF soubory do jednoho?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF.
A jak sloučit dokumenty pages?
Sloučení buněk
  1. Vyberte dvě nebo více sousedících buněk.
  2. S podržením Ctrl klikněte na buňky a pak vyberte Sloučit buňky. Poznámka: Pokud se příkaz Sloučit buňky zobrazuje ztlumeně, je možné, že jste vybrali celé sloupce nebo řádky, případně buňku záhlaví a současně buňku těla, které nelze sloučit, i když spolu sousedí.

Někdo se také může ptát, jak naskenovat v pdf?

Naskenování papírového dokumentu do PDF pomocí přednastavení (Windows)
  1. Vyberte Nástroje > Vytvořit PDF > Skener > [přednastavení dokumentu].
  2. Klikněte na Skenovat.
  3. V případě zobrazení dotazu na skenování dalších stránek vyberte Skenovat více stránek, Skenovat opačné strany nebo Skenování je dokončeno a klikněte na OK.
Jak skenovat knihu do PDF?
Chcete-li knihu naskenovat nebo převést do formátu PDF, vezmeme také fyzickou knihu a nejprve ji spustíme pomocí digitální konverze. To znamená skenování všech stránek knihy. Výsledné soubory budou poté vyčištěny a opraveny a převedeny do formátu PDF.

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Jak Predelat text v PDF?

Nový text můžete do PDF přidat nebo vložit s použitím kteréhokoli písma instalovaného v systému. Zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat text . Otevřete PDF a vyberte příkaz Nástroje > Upravit PDF > Přidat text.
Jak psát do skenu?
Skenuje se běžně do pdf, taže by musela mít nějaký pokročilejší pdf editor, který ti umožní skenem vytvořený. pdf soubor editovat. Jednoduše a bez speciálního SW vybavení lze postupovat tak, že si dokument naskenuješ do. jpg nebo jiného obrázkového souboru a upravíš v běžném grafickém editoru (např.

Jak naskenovat papir do Wordu?

Nejlepší způsob, jak dokument naskenovat do Microsoft Word, je použít naši bezplatnou Office Lens na smartphonu nebo tabletu. Používá kameru vašeho zařízení k zachycení dokumentu a může uložit přímo do Word formátu jako upravitelný dokument. Je k dispozici zdarma na iPad,iPhone,Windows Phone a Androidu.
Jak upravit text v Adobe Reader?
Chcete-li upravit stávající text, otevřete režim úprav a:
  1. Klepněte na blok textu.
  2. Volitelně: Klepněte na možnost Upravit text, Vybrat vše nebo Odstranit.
  3. V nabídce úprav vyberte libovolný textový nástroj. Můžete změnit styl, velikost, tloušťku, barvu a zarovnání písma.
  4. Změny uložíte klepnutím mimo upravený blok.

Jak skenovat oboustranně HP?

Klepněte na ikonu Nastavení , poté vyberte požadované upřesněné nastavení kopírování. Oboustranný tisk: Vyberte možnost Zapnout nebo Vypnout. Pokud jste vybrali Zapnout pro volbu Oboustranná kopie ze skleněné plochy skeneru, musíte po zobrazení výzvy umístit druhou stránku dokumentu na skleněnou plochu skeneru.

By Aguste Boree

Similar articles

Jak udělat scan na tiskárně? :: Jak zasunout SD kartu?
Užitečné odkazy