Domovská stránka > V > V Čem Skenovat?

V čem skenovat?

Například většina domácností si vystačí se skenerem, který je součástí typické multifunkční tiskárny. Případně se základním stolním skenerem. Ovšem pokud potřebujete denně skenovat desítky nebo stovky dokumentů, jistě zvolíte specializovaný skener s vestavěným automatickým podavačem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skenovat na notebooku?

Chcete-li spustit program Malování, klikněte na lupu vedle tlačítka Start. Pokud chcete upravit kvalitu naskenovaného obrázku, můžete to provést v malování.

Když to vezmeme v úvahu, jak skenovat na tiskarne hp laserjet?

Otevřete aplikaci Malování. V okně aplikace Malování klikněte na rozbalovací šipku vedle ikony nabídky ( ) a vyberte možnost Ze skeneru nebo fotoaparátu. V okně výběru zařízení vyberte příslušnou tiskárnu a klikněte na OK. V okně skenování klikněte na možnost Skenovat.
Jak poslat scan?
Klepněte na tlačítko OK. Aplikace Epson Scan naskenuje dokument nebo fotografii a zobrazí okno Send File Via E-mail. Vyberte požadovanou e-mailovou aplikaci v seznamu Select E-mail Application. Chcete-li změnit velikost naskenovaných fotografií, vyberte požadovanou možnost v části Select Photo Size.

Jak naskenovat dokument HP?

Umístěte dokument do podavače dokumentů nebo na pracovní plochu skeneru podle indikátorů na produktu. Na hlavní obrazovce ovládacího panelu stiskněte ikonu Skenovat.
Jak skenovat oboustranně HP?
Klepněte na ikonu Nastavení , poté vyberte požadované upřesněné nastavení kopírování. Oboustranný tisk: Vyberte možnost Zapnout nebo Vypnout. Pokud jste vybrali Zapnout pro volbu Oboustranná kopie ze skleněné plochy skeneru, musíte po zobrazení výzvy umístit druhou stránku dokumentu na skleněnou plochu skeneru.

Související článek

Jak skenovat v pdf?

Vyberte Nástroje a Skenovat papírový dokument do PDF.

Jak nastavit skenování do emailu HP?

Klikněte na kartu Scan (Skenování) a poté v levém navigačním podokně klikněte na možnost Scan to Email (Skenovat do e-mailu). V části Scan to Email (Skenovat do e-mailu) klikněte na možnost Default Settings (Výchozí nastavení). Vyberte výchozí nastavení skenování a souboru a poté klikněte na tlačítko Použít.
Jak nastavit skener Epson?
Klepněte na tlačítko Scan (Skenovat). Aplikace Epson Scan automaticky spustí skenování v režimu Full Auto Mode (Plně automatický režim). Aplikace Epson Scan naskenuje náhled obrázku, zjistí, zda se jedná o dokument nebo fotografii, a automaticky vybere příslušná nastavení skenování.

A jak nainstalovat epson scan?

Klikněte na tlačítko Start a potom vyberte možnost EPSON > Epson Scan 2. Zadejte název aplikace do ovládacího tlačítka Hledat a poté vyberte zobrazenou ikonu. Klikněte na tlačítko Start a vyberte položku Všechny programy nebo Programy > EPSON > Epson Scan 2.
Jak připojit tiskárnu Epson k PC?
Jednoduše zapojte USB kabel z tiskárny do dostupného portu USB na počítači a tiskárnu zapněte. Vyberte tlačítkoStart a pak vyberte Nastavení > Zařízení >Tiskárny & skenery. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, než se vyhledají blízké tiskárny, pak zvolte tu, kterou chcete použít, a vyberte Přidat zařízení.

Jak se skenuje na telefon?

Naskenování dokumentu
  1. Spusťte aplikaci Disk Google .
  2. Vpravo dole klepněte na ikonu plus .
  3. Klepněte na Naskenovat .
  4. Vyfoťte dokument, který chcete naskenovat. Upravte oblast skenování: Klepněte na Oříznout .
  5. Hotový dokument uložte klepnutím na ikonu zaškrtnutí .

By Felder Kryzak

Similar articles

Jak skrýt Dolní listů na PC? :: Jak udělat scan na tiskárně?
Užitečné odkazy