Domovská stránka > J > Jak Sledovat Videa Z Youtube Offline?

Jak sledovat videa z YouTube offline?

Po přihlášení k YouTube Premium běžte na adresu youtube.com/new a zapněte si Stahování videí z prohlížeče. Poté se vám u jakéhokoli videa (podmínkou je ještě nejnovější Chrome, Edge či Opera) objeví tlačítko Stáhnout, které uloží video do paměti počítače.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Jak se dá stáhnout video z YouTube?

Stačí si video, které chcete stáhnout, otevřít na YouTube a nahoře v řádku s URL adresou smazat koncovku „ube". Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.
Navíc, kam se stahují videa z youtube premium?
Stáhnout ke sledování offline si je můžete z aplikací YouTube nebo YouTube Music (také můžete sledovat automaticky stažená videa v aplikaci YouTube Kids), pokud jsou tyto aplikace ve vaší zemi k dispozici a jste přihlášeni prostřednictvím svého účtu YouTube Premium.

Jak stáhnout video z YouTube na mobilu?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.
A další otázka, jak stáhnout video z youtube zdarma?
Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.

Související článek

Co to je offline komunikace?

Offline komunikace není komunikací v reálném čase, protože mezi odesláním a přijetím zprávy může uplynout libovolně dlouhá doba. Offline komunikace zahrnuje možnost komunikovat s více subjekty současně. To je jasné. Způsobem diskuse pomocí elektronické pošty je e-mailová konference.

A jak stáhnout video z youtube do mobilu zdarma?

Skvěle funguje VideoDer, který lze nainstalovat jak na Windows, tak na macOS nebo přímo do telefonů Android. Stahovat video a hudbu pak můžete pomocí VideroDeru dvěma způsoby. A sice přes vyhledávání v programu VideoDer nebo rovnou z aplikace YT, která je volně ke stažení z Google Play nebo App Store.
Jak se platí YouTube Premium?
V České republice můžete za YouTube Premium zaplatit buď platební kartou, PayPalem nebo službou my paysafecard, o které jsme psali zde. Podporovány jsou platební karty od společností MasterCard, VISA a American Express. Po zakoupení předplatného nezapomeňte na to, že se každý měsíc obnovuje.

Když to vezmeme v úvahu, jak si stáhnout hudbu z youtube?

Zkopírujte a vložte adresu URL videa YouTube. Přejděte na YouTube, vyhledejte video YouTube, do kterého chcete stáhnout jeho zvuk, a kliknutím na video jej otevřete. Zkopírujte celou adresu do řádku URL v horní části okna prohlížeče. Vložte adresu URL do nejlepšího převaděče YouTube na MP3 a klikněte na ikonu Stažení.
Můžete se také zeptat, jak se stahují písničky?
Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.

Jak stahovat videa z YouTube na iPhone?

Jak stáhnout video z YouTube na iPhone a iPad
  1. Prvně si v aplikaci YouTube najděte video, které chcete stáhnout, a rozklikněte jej.
  2. Poté pod videem klepněte na tlačítko Sdílení.
  3. Ve spodní části obrazovky stiskněte možnost Kopírovat odkaz.
  4. Nyní se pomocí tohoto odkazu přesuňte na stránky yt1s.com.

By Snider

Similar articles

Jak nainstalovat TubeMate? :: Jak sledovat partnera?
Užitečné odkazy