Domovská stránka > J > Jak Změnit Svůj Hlas Při Hovoru?

Jak změnit svůj hlas při hovoru?

Zapomeňte na hélium: 6 aplikací, které vám pomohou se změnou...
  1. Squeak Voice Changer. Pokud hledáte rychlou a snadnou změnu vašeho hlasu, Squeak Voice Changer je tou správnou volbou pro vás.
  2. Voice Changer With Effects.
  3. Voice Changer.
  4. Narrator's Voice.
  5. VoiceFX.
  6. Handy Tools Studio Voice Changer.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Lidé se také ptají, jak nahrát zvuk do mobilu?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.
Následně, jak nahrát rozhovor na whatsapp?
Aplikace je dostupná zdarma. Otevřete ji, klikněte na tři tečky v pravém horním rohu a zvolte možnost Nastavení. Klikněte na Nahrávání a aktivujte možnost Nahrávat audio. Vraťte se zpět do hlavní části aplikace a klikněte na možnost Nahrávat, která se nachází v dolním pravém rohu.

A jak nahrávat videa z obrazovky?

Nahrávání obrazovky a tvorba snímku ve Windows 10
  1. Win + Alt + R – Klávesová zkratka slouží pro spuštění nahrávání. Opětovným stiskem dojde k ukončení nahrávání obrazovky.
  2. Win + Alt + M – Zkratka pro aktivaci/deaktivaci mikrofonu při nahrávání.
  3. Win + Alt + PrtScrn – Touto klávesovou zkratkou pořídíte snímek obrazovky.
A jak zjistit výpis hovorů vodafone?
V aplikaci Můj Vodafone. Přes operátora Linky péče o zákazníky na *77 (při volání ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. V prodejně Vodafonu.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak obnovit historii volání?

Zdarma stáhnout a nainstalovat Android Data Recovery na Windows nebo Mac PC. Poté spusťte tento software pro obnovení historie protokolů hovorů. Připojte Android k počítači pomocí bleskového kabelu USB. Poté software začne automaticky detekovat váš chytrý telefon.
Můžete se také zeptat, jak zjistit historii volání o2?
Kde najdu podrobný výpis hovorů? Podrobný výpis najdete v internetové samoobsluze Moje O2 vždy zdarma ve formátu PDF i v interaktivní podobě. Stačí si vybrat konkrétní vyúčtování a kliknout na Podrobný výpis vpravo.

Jak zjistit obsah SMS?

Dobrý den, u operátora si můžete zažádat o vyhotovení podrobného výpisu, ve kterém uvidíte přehled SMS zpráv, ale také odchozích hovorů. Obsah SMS zpráv v něm však neuvidíte, pouze číslo na které byla SMS zpráva odeslána.
A co je to monitorovaný hovor?
Každý z nás se setkal třeba při volání do banky s obligátním hlášením "pro zkvalitňování našich služeb může být hovor monitorován", které volajícího ve skutečnosti upozorňuje na to, že celý hovor s bankéřem bude zaznamenán a nahrávka uložena do archívu.

Jak si nastavit záznamník na iphone?

Stačí otevřít nahrávku, klepnout na tlačítko Více a na Upravit záznam. V záznamu se přesuňte na místo, odkud chcete začít nahrávat znovu, stiskněte tlačítko Nahradit a spustí se nahrávání. Až budete spokojeni, klepnutím na Pozastavit a na Hotovo se záznam uloží.

By Pry

Similar articles

Jak nahrávat videa z obrazovky? :: Jak nahrát video obrazovky mobilu?
Užitečné odkazy