Domovská stránka > C > Co To Znamená Zařízení Není Kompatibilní S Touto Verzi?

Co to znamená zařízení není kompatibilní s touto verzi?

Na webu Google Play bude zařízení, které není kompatibilní s aplikací, kterou se pokoušíte nainstalovat, zašedlé. Důvodem je obvykle to, že aplikace ve vaší lokalitě není k dispozici nebo nebyla navržena pro velikost displeje nebo verzi platformy Android vašeho zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Proč mi nejde nainstalovat aplikace?

Zkontrolujte místo v úložišti

Pokud máte v zařízení nedostatek místa, nebude možné stahovat a instalovat aplikace. V zařízení může být málo místa v těchto případech: Zobrazí se vám oznámení ohledně místa v úložišti. Máte k dispozici méně než 1 GB.
A jak spustit market helper?
Zajímavostí je, že Market Helper nezasahuje do build. prop a celkově nevyžaduje složité nastavování. Stačí jej tedy nainstalovat a následně zvolit zařízení, pod kterým chcete nedostupnou aplikaci stáhnout z obchodu Play. Písmeno „P" značí smartphone a „T" tablet, takže si můžete prakticky stáhnout jakoukoliv aplikaci.

A další otázka, jak nainstalovat aplikaci pro jinou zemi?

Abyste mohli přejít na Play Store pro jinou zemi, je třeba přejít na webové stránky Play Store. V Android aplikaci totiž region nijak nezměníte. Následně je třeba se odhlásit ze všech účtů a odrolovat na stránce až dolů, kde si můžete vedle položky Místo vybrat z dostupných zemí v EU/EHP.
Jak si stáhnout aplikaci bez Google Play?
Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jak aktualizovat obchod Google Play?

Jak aktualizovat aplikaci pro Android
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace.
  4. Klepněte na Aktualizovat.
Proč mi nejde nainstalovat WhatsApp?
Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

Jak přeinstalovat aplikaci?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.
Někdo se také může ptát, proč mi nejde obchod play?
Přejděte do Nastavení aplikace Obchodu Play a ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi. Je možné, že bude aplikaci nutné aktualizovat. Pokud máte aktuální verzi, zkuste vymazat mezipaměť aplikace. Pokud ani to nepomůže, vymažte z Obchodu Play nebo ze služeb Google Play veškerá stará data.

A jak stáhnout nemeckou aplikací?

Nové AppleID si snadno vytvoříte na appleid.apple.com. Budete k tomu potřebovat druhou funkční e-mailovou adresu. Při registraci zvolte jako oblast Spojené státy (nebo jinou zemi, z jejíhož AppStoru chcete stahovat), ostatní údaje můžete (a nemusíte) vyplňovat pravdivě.

By Wallace Radona

Similar articles

  • Co znamená řazení u vypínače?

    Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?
  • Co to znamená CSS?
  • Jak najit zarizeni podle IP adresy?
  • Co znamená znacka NFC?
Jak dát App Store do češtiny? :: Co si stáhnout do mobilu?
Užitečné odkazy