Domovská stránka > J > Jak Sledovat Cizi Iphone?

Jak sledovat cizi iPhone?

Pokud chcete začít sledovat něčí polohu, musíte s danou osobou nejdřív sdílet polohu svou.
...
Žádost o sdílení polohy
  1. Otevřete aplikaci Najít a vyberte kartu Lidé.
  2. Vyberte osobu, se kterou sdílíte svou polohu.
  3. Sjeďte dolů, zvolte Požádat o sledování polohy a vyberte OK.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak najít Ignorovane zařízení iPhone?

Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.
Co delat kdyz jsem ztratil iPhone?
Jak najít ztracený iPhone
  1. přihlaste se na icloud.com/find (můžete tak učinit z jakéhokoli jiného zařízení)
  2. vyberte zařízení, jehož polohu chcete zobrazit na mapě
  3. pokud je vaše zařízení nedaleko, např.
  4. pokud vaše zařízení není blízko nebo máte podezření na krádež, zařízení zablokujte.

Jak zjistit kde jsem se pohyboval iPhone?

Jak zobrazit informace o vaší poloze

V Nastavení tedy otevřeme kolonku Soukromí. Zde rozklikneme hned první možnost, a to Polohové služby. Nyní sjedeme dolů, kde klikneme na možnost Systémové služby. Po rozkliknutí tohoto menu opět sjedeme dolů a klikneme na možnost Významná místa.
Můžete se také zeptat, kde jsem se pohyboval?
V jeho vlastní službě můžeš zjistit, které polohy nedávno zaznamenal. Jednoduchý nástroj, o kterém nemá většina lidí ani ponětí. To, že Google sleduje tvůj pohyb, ví snad každý.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak zjistit pohyb mobilního telefonu?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon" (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu.
A další otázka, jak sledovat neci polohu?
Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone", přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě.

Jak Najít iPhone podle telefonniho čísla?

Pokud je zařízení nedaleko, můžete na něm přehrát zvuk, který ho vám nebo někomu poblíž pomůže najít. Označte zařízení za ztracené. Tím zařízení na dálku zamknete na kód a na zamčené obrazovce pak můžete zobrazit zprávu s vaším telefonním číslem. Navíc můžete sledovat polohu ztraceného zařízení.
A další otázka, jak sparovat iphone s hodinkama?
Chcete‑li Apple Watch zapnout, stiskněte postranní tlačítko a držte ho, dokud se nezobrazí logo Apple. Přibližte iPhone k Apple Watch, počkejte, až se na iPhonu objeví obrazovka párování s Apple Watch, a klepněte na Pokračovat. Také můžete na iPhonu otevřít aplikaci Apple Watch a klepnout na Spárovat nové hodinky.

A jak zrusit párování iphonu?

Na iPhonu otevřete aplikaci Watch. Přejděte na panel Moje hodinky a klepněte na Všechny hodinky. Vedle hodinek, jejichž spárování chcete zrušit, klepněte na tlačítko informací . Klepněte na Zrušit spárování Apple Watch.

By Thant Bockemehl

Similar articles

Jak Najít iPhone přes Android? :: Jak zjistit kodeky?
Užitečné odkazy