Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Skener?

Proč mi nejde skener?

Zkontrolujte, zda indikátor On skeneru svítí. Vypněte počítač a skener a potom zkontrolujte, zda je k nim kabel USB správně připojen. Skener nemusí fungovat správně, pokud je počítač v pohotovostním režimu (Windows) nebo v režimu spánku (Mac OS X). Restartujte aplikaci Epson Scan a zopakujte skenování.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak vypnout skenování?

Aby se skener vypnul, je nutné držet tlačítko Zapnout stisknuté 3 vteřiny. Ujistěte se, že skenovací software právě neběží.
Kam se ukladaji skeny?
Cílová složka pro ukládání

Ve výchozím nastavení se naskenovaná data ukládají do složky Dokumenty. Vytvoří se podložka pojmenovaná podle data skenování a data se uloží do této složky. Z nástroje MF Scan Utility (Nástroj pro skenování MF) můžete také změnit místo určení pro uložení dat.

Pokud jde o toto, jak převést text z obrázků do wordu?

Jak změním obrázek na upravitelný text?
  1. Jak změnit obrázek na upravitelný text:
  2. Přejděte na nástroj Prepostseo OCR.
  3. Nahrajte obrázek a klikněte na Odeslat.
  4. Stáhněte soubor jako dokument Microsoft Word.
  5. Otevřete soubor aplikace Word a upravte text.
Jak zkopírovat text ze skenů?
K převodu skenů do textové podoby je opět možné úspěšně použít programy Foxit Reader nebo PDF-XChange Viewer. Použijeme podobný postup. Skenovaný dokument si v některém z těchto programů jednoduše otevřeme a zvolíme si volbu Vybrat text/Select text, respektive Nástroj Výběr.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak převést naskenované PDF do Wordu?

Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.
Jak se skenuje v mobilu?
I při skenování do mobilu je totiž nutno nejprve dokument ofotit a následně jej nechat transformovat ve speciální aplikací pro skenovnání v mobilu. Samotné focení dokumentu je samozřejmě možné provést i přímo v aplikaci, tudíž vše je rychlé a pohodlné.

Následně, jak poslat scan?

Klepněte na tlačítko OK. Aplikace Epson Scan naskenuje dokument nebo fotografii a zobrazí okno Send File Via E-mail. Vyberte požadovanou e-mailovou aplikaci v seznamu Select E-mail Application. Chcete-li změnit velikost naskenovaných fotografií, vyberte požadovanou možnost v části Select Photo Size.
Kde si nechat naskenovat papiry?
Jak naskenovat dokument pomocí aplikace Scanbot

Aplikaci Scanbot si můžete nainstalovat z obchodu App Store zcela zdarma. Po jejím spuštění se ihned ocitnete v rozhraní fotoaparátu. Pouhým nasměrováním nad dokument jej pak okamžitě zachytíte. Tedy pokud tak máte zaškrtnuto v pásu nabídek nacházejících se nad spouští.

Jak naskenovat dokument HP?

Umístěte dokument do podavače dokumentů nebo na pracovní plochu skeneru podle indikátorů na produktu. Na hlavní obrazovce ovládacího panelu stiskněte ikonu Skenovat.

By Weston

Similar articles

Jak spojit 2 PDF soubory do jednoho? :: Jak skenovat přes tiskárnu?
Užitečné odkazy