Domovská stránka > J > Jak Porovnat Dvě Buňky V Excelu?

Jak porovnat dvě buňky v Excelu?

Pokud vzorec vrátí TRUE, hodnoty dvou sloupců jsou zcela stejné, pokud vrátí FALSE, jsou odlišné. Pokud chcete porovnat dva sloupce řádek po řádku pro malá a velká písmena, nebo získat další popis, jako je Match, Mismatch, můžete použít funkci IF.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypočítat IRR v Excelu?

Intervalová návratnost je vrácena funkcí IRR. Pomocí vzorce můžete IRR převést na roční míru návratnosti.

Můžete se také zeptat, jak porovnat datum v excelu?

Zadejte zadané datum 2015/3/10 do prázdné buňky, například do buňky F2. 2. Vyberte prázdnou buňku, která odpovídá první buňce data ve sloupci Datum, například G2. Potom zkopírujte a vložte vzorec = IF (A2> $ F $ 2, "YES", "NO") do řádku vzorců a stiskněte vstoupit klíč.
Jak najít všechny fotografie v PC?
Aplikace Fotky ve Windows 10 shromažďuje fotky z počítače, telefonu a dalších zařízení a umožňuje je umístit na jedno místo, kde můžete snadněji najít to, co hledáte. Pokud chcete začít, zadejte do vyhledávacího pole na hlavním panelu fotky a ve výsledcích vyberte aplikaci Fotky.

Jak porovnat dvě Fotky?

Přidržte stisknutou klávesu Ctrl a ve spodním filmovém pásu vyberte klikáním snímky, které chcete porovnat. Pokud jdou fotografie za sebou, vyberete je také pomocí klávesy Shift. Stačí kliknout na první snímek, se kterým chcete pracovat, stisknout Shift a kliknout na poslední požadovaný obrázek.
Následně, jak otocit fotku na iphone?
Oříznutí, otočení nebo převrácení fotky či videa
  1. V aplikaci Fotky klepněte na miniaturu fotky nebo videa. Položka se zobrazí na celé obrazovce.
  2. Klepněte na Upravit, dále na a potom proveďte kterékoli z následujících akcí:
  3. Klepnutím na Hotovo provedené úpravy uložíte.

Související článek

Jak se počítá v Excelu?

Pokud chcete do vzorce zadat funkci, musíte vybrat prázdnou buňku. Pokud chcete vypočítat celkové tržby, zadejte levou závorku a stiskněte enter.

A jak vybrat text z obrázku?

Extrahování textu z jednoho obrázku
  1. Klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a pak klikněte na Kopírovat text z obrázku.
  2. Klikněte na místo, kam chcete zkopírovaný text vložit, a stiskněte Ctrl+V.
A další otázka, jak porovnat dva excel listy?
Otevřete oba sešity obsahující listy, které chcete porovnat. Pokud máte otevřených více než dva sešity, Excel zobrazí dialogové okno Porovnat vedle sebe. V tomto dialogovém okně klikněte v části Porovnat vedle sebe na sešit obsahující list, který chcete porovnat s aktivním listem, a potom klikněte na OK.

Jak srovnat sloupce v Excelu?

Vyberte buňku ve sloupci, který chcete seřadit. Na kartě Data klikněte ve skupině Seřadit a filtrovat na tlačítko Seřadit. V dialogu Seřadit klikněte v části Sloupec v poli Seřadit podle na sloupec, který chcete seřadit.
Následně, jak na funkcí svyhledat?
Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky.

Jak na funkce v Excelu?

Po výběru funkce v dialogovém okně Vložit funkci Excel se spustí Průvodce funkcemi, ve kterém se zobrazí název funkce, všechny její argumenty, popis funkce a každého argumentu, aktuální výsledek funkce a aktuální výsledek celého vzorce.

By Jermyn Ditzel

Similar articles

Jak hromadné smazat kontakty iPhone? :: Jak odstranit duplicity?
Užitečné odkazy