Domovská stránka > J > Jak Vypnout Omezení Na Iphone?

Jak vypnout omezení na iPhone?

Přejděte do Nastavení a klepněte na Čas u obrazovky. Klepněte na Omezení obsahu a soukromí. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód. V části Povolit změny vyberte funkce nebo nastavení, pro které chcete povolit změny, a zvolte Povolit nebo Zakázat.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A jak nastavit omezení na youtube?

V okně stránky Youtube klepneme na ikonku našeho účtu a v menu vybereme položku „Nastavení". Poté se budeme nacházet na stránce nastavení našeho účtu ve službě Youtube. Nyní klepneme ve spodní části na položku „Uzamknout omezený režim pro tento prohlížeč".
Když to vezmeme v úvahu, co je to omezený režim na youtube?
Chcete-li povolit nebo zakázat omezený režim, klepněte na ikonu Omezený režim jezdec. Pokud je posuvník šedý, režim je deaktivován. Pokud je posuvník modrý, režim je povolen. Nastavení se bude vztahovat pouze na vaše aktuální zařízení.

A další otázka, jak vypnout omezený režim na youtube android?

Android TV
  1. Přihlaste se k účtu.
  2. Na domovské obrazovce přejděte k řádku aplikací.
  3. Vyberte možnost YouTube.
  4. Přejděte na možnost Nastavení.
  5. Vyberte Omezený režim nebo Bezpečný režim.
  6. Vyberte Zapnuto nebo Vypnuto.
Co je to kód omezeni iPhone?
Zapnutí omezení: Vyberte Nastavení > Obecné > Omezení a poté klepněte na Zapnout omezení. Budete požádáni o zadání kódu omezení, který bude nutné zadat před změnou vámi provedených nastavení. Tento kód se může lišit od kódu používaného k odemknutí iPhonu.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak se dostat do zamčeného iPhone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.
Jak nastavit rodičovskou kontrolu na iPhone?
Nastavení rodičovského dohledu prostřednictvím rodinného sdílení na iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > Rodinné sdílení > Čas u obrazovky.
  2. Klepněte na jméno dítěte v rodinné skupině, potom na volbu Zapnout čas u obrazovky a dále postupujte podle pokynů na displeji.

Někdo se také může ptát, jak omezit detem youtube?

Nově uvedená rodičovská kontrola je nyní k dispozici pro Android pro uživatele na celém světě a brzy se dostane také do iOS. Chcete-li tuto funkci použít, otevřte nastavení YouTube, přejděte na profil dítěte a zvolte možnost „pouze schválený obsah".
Jak funguje rodičovská kontrola?
Rodičovská kontrola vám umožňuje filtrovat online obsah pro vaše děti, kontrolovat, kdy mají přístup k internetu, omezit celkový čas, který každý den stráví online, a sledovat webové stránky, které navštíví a aplikace, které používají.

Jak zablokovat určitá videa na YouTube?

Video nebo kanál můžete zablokovat na stránce sledování:
  1. V horní části videa klepněte na ikonu možností .
  2. Klepněte na BLOKOVAT .
  3. V zobrazeném dialogovém okně vyberte možnost Blokovat pouze toto video, nebo Blokovat celý kanál – tím zablokujete celý kanál přidružený k videu.
  4. Klepněte na BLOKOVAT.

By Takakura Vandorien

Similar articles

Jak vypnout zamek na iPhonu? :: Jak zamknout kontingenční tabulku?
Užitečné odkazy