Domovská stránka > J > Jak Povolit Adobe Flash Player Chrome?

Jak povolit Adobe Flash Player Chrome?

Google Chrome:
  1. Do adresního řádku prohlížeče Google Chrome napište chrome://settings/content a stiskněte Enter.
  2. Na stránce Nastavení vyhledejte Flash a na položku klikněte.
  3. Aktivujte spouštění Flashe kliknutím na přepínač vpravo nahoře.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jak stáhnout Flash Player?

Adobe Flash Player Firefox/Netscape stáhnout a instalovat

Adobe Flash Player můžete stáhnout zdarma na našich stránkách. Download zahájíte kliknutím na odkaz, který najdete u textu. Automaticky začnete stahovat soubor. U toho po stažení už jen potvrdíte instalaci.
Jak nainstalovat Flash Player do Windows 10?
Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.

Jak hrát bloodmoon?

Samotným cílem hry je klasicky rozvoj postavy. Zpočátku budete velice slabí na boje, takže bude nutné začít plnit různorodé úkoly, které vám pomohou zvýšit level a vylepšit své atributy. S každou novou úrovní rozvíjíte své schopnosti a budete pro své soupeře nebezpečnější.
Někdo se také může ptát, proč nefungují papas hry?
Začátkem nového roku skončila podpora technologie Adobe Flash. Ta si vzala do hrobu všechny webové aplikace, které ji využívaly. Mezi nimi nechybí série Papa's her.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Následně, jak nainstalovat plugin?

Instalace se provádí v administraci v sekci "Pluginy" – "Instalace pluginů". Před instalací si můžete prohlédnout doporučené pluginy a nejčastěji používané. Pokud znáte název konkrétního pluginu je možné jej vyhledat v poli "Hledat pluginy". V tomto poli lze hledat i dle klíčového slova (doporučujeme angličtinu).
Navíc, kde najdu pluginy?
Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy. Proč se obtěžovat přidáním samostatného rozšíření pro něco, co potřebuje pouze dvě kliknutí v nabídce prohlížeče Google Chrome?

Co je modul plug in?

Zásuvný modul neboli plugin, také plug-in (neologismus vytvořený z anglického slovesa to plug in – zasunout) je software, který nepracuje samostatně, ale jako doplňkový modul jiné aplikace a rozšiřuje tak její funkčnost. Plugin obvykle využívá připraveného rozhraní aplikace zvaného API.
A další otázka, co je soubor swf?
SWF je formát souboru pro Adobe Flash, který se využívá v multimédiích, vektorové grafice a pro ActionScript. Formát vznikl ve společnosti FutureWave Software, kterou koupila společnost Macromedia v prosinci 1996.

Pokud jde o toto, jak povolit html5?

Přihlašte se do online kurzu Aktivace Třetího Oka!
...
Zobrazí se vám seznam pluginů, který vypadá zhruba takto:
  1. Na pravé straně klikněte na podrobnosti, čímž rozbalíte všechny pluginy (uvidíte u nich více souborů)
  2. Vyhledejte Adoba Flash Player (2 files).
  3. Deaktivujte pepflashplayer. dll, ten druhý soubor nechte aktivní.

By Dodson

Similar articles

Jak otevřít příkazový řádek ve složce? :: Jak otevřít URL?
Užitečné odkazy