Domovská stránka > J > Jak Editovat Soubor Vcf?

Jak editovat soubor VCF?

vCard Editor je aplikace pro zobrazení a editaci vCard (VCF) nebo CSV souborů s kontakty. Zároveň umožňuje generovat QR kódy obsahující kontaktní údaje. Kontakty jsou zobrazeny formou přehledu a lze je řadit podle různých kritérií (adresa, jméno, e-mailová adresa, profil na sociální síti apod.).

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak převod VCF do Excelu?

Své dokumenty VCF můžete převést z jakékoli platformy (Windows, Linux, macOS). Není třeba se registrovat. Jednoduše přetáhněte soubor VCF do formuláře pro nahrání, vyberte požadovaný výstupní formát a klikněte na tlačítko „Převést". Po dokončení převodu si můžete stáhnout soubor XLS.
Pokud jde o toto, co to je vcard?
vCard je souborový formát pro výměnu osobních dat, především elektronické obchodní vizitky. vCards jsou nejčastěji přiloženy v e-mailových zprávách, ale mohou se vyměňovat i jinými cestami, nejčastěji prostřednictvím WWW stránek.

By Coppola

Similar articles

Jak otevřít soubor v cmd? :: Kde programovat HTML?
Užitečné odkazy