Domovská stránka > C > Co Je Potřeba Na Natáčení Na Youtube?

Co je potřeba na natáčení na YouTube?

YouTube nenabízí funkci webkamery k natáčení videí. K natočení a uložení videa můžete použít software na svém počítači. Poté můžete video nahrát na YouTube. Oblíbené programy jsou Photo Booth pro systém Mac OS X a Kamera pro systém Windows 8 a novější.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Následně, jak začít natáčet videa na youtube?

1. Natočit ho kamerou za půl milionu, použít dron, jeřáb, rekvizity, zajímavé lokace, známé herce a početný komparz. 2. Vytvořit k videu dobrou náhledovou fotku, název, tagy, popisek, relevantní spouštěče pro danou cílovou skupinu, podpořit video influencery a nastavit k němu výkonnostní reklamu na Facebooku a Googlu.
Jak zacit natacet?
Je dobré se nejdřív zamyslet nad tím, co vůbec chceš točit. Za mě je ale nejlepší - ať chceš točit cokoliv - je začít si točit doma povídací videa. Ať už budeš natáčet závody koní, potápět se, nebo točit galerie a architekturu, tak si jednou budeš muset doma zapnout kameru a doříct, co jsi nestihla nebo zapomněla.

Na co natáčet?

Když se řekne natáčení videí, mnohým se pravděpodobně vybaví videokamera. Jenže dnes k takovému účelu nejlépe poslouží některý z moderních fotoaparátů, ať už jde o výkonný kompakt, ultrazoom, nebo bezzrcadlovku. Výhodou fotoaparátu je jeho univerzálnost, a to jak po designové stránce, tak po té funkční.
Co je to Vlogování?
Člověk, který při svém vyjadřování používá formu video blogu, je video bloger či vloger. Točit vlogy je pro některé lidi jednodušší než psát dlouhé odstavce; pro diváka bývá požitek z videa zase zábavnější. Mezi vlogy se mohou řadit různá instruktážní videa, humorná videa nebo pravidelné shrnutí novinek.

Související článek

Kdy je nejlepší vydat video na YouTube?

Chcete-li naplánovat čas zveřejnění videa, musíte ho nejprve na stránce pro nahrávání nastavit jako plánované nebo soukromé. Pokud chcete naplánovat nahrávání souboru, vyberte kartu Viditelnost.

Kdy je nejlepší vydat video na YouTube?

Chcete-li naplánovat čas, kdy má být video publikováno, je třeba video na stránce nahrávání nejprve nastavit jako naplánované nebo soukromé.
  1. Přihlaste se do Studia YouTube.
  2. Vpravo nahoře klikněte na VYTVOŘIT.
  3. Vyberte soubor, který chcete nahrát, a uveďte podrobnosti o videu.
  4. Na kartě Viditelnost vyberte možnost Plán​.
Někdo se také může ptát, jak se naucit tocit videa?
Nezapomeňte do videa zahrnout všechno, co jste měli v plánu. Od detailů po velké scenérie. Pokud plánujete natočit několik lidí, například rozhovor nebo scénu s rolemi, kde by měl každý něco říct, nezapomeňte si udělat pořádný plán. Udělejte si poznámky, jak obecné, tak konkrétní větší i menší plány.

Jak natáčet s Gimbalem?

Režimy, aneb to nejdůležitější:
  1. PF (Pan Follow) - výchozí, drží vodorovnou pozici, můžete ale pomocí joysticku naklánět nahoru a dolů
  2. L (Lock) - zamknutá pozice, takže při pohybu se foťák natáčí tak, aby stále sledoval "hlavní objekt", můžete ale pomocí joysticku otáčet doleva/doprava o 360 stupňů
Jak točit videa na zrcadlovku?
Video natáčejte v manuálním expozičním režimu. Množství světla a hloubku ostrosti ovlivníte clonou a za nižšího osvětlení zvýšíte citlivost ISO. Čas závěrky zafixujte na hodnotě 1/(2× snímkovací frekvence). Toto nastavení má své technické důvody, ale stačí vědět, že při snímkovací frekvenci 25 sn./s.

Jak natočit kvalitní video?

VIDEO: Jak natočit domácí video
  1. Myslete na diváka.
  2. Udržte kameru v klidu.
  3. Zoomujte s rozumem.
  4. Nejdříve komponujte, poté nahrávejte.
  5. Nekonečné švenky kolem dokola.
  6. Pozor na vodováhu a horizonty.
  7. Nechte pohybovat objekty, nikoli obraz.
  8. Střídejte celky, polocelky, detaily.

By Drus

Similar articles

V jakém rozlišení natáčet? :: Kdy skončí Spongebob?
Užitečné odkazy