Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Trojského Koně V Mobilu?

Jak se zbavit trojského koně v mobilu?

Ve většině případů si vystačíte s bezplatnou aplikací od seriózního antivirového vývojáře. Například Avast Mobile Security pro Android vás ochrání před viry, malwarem a spywarem. Také testuje aplikace na přítomnost trojských koní a jiných infekcí.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Kdo vymyslel lest s trojským koněm?

Tehdy navrhl Odysseus, aby se pokusili Tróju dobýt lstí. Navrhl postavit velkého dřevěného koně, v němž se ukryjí vybraní bojovníci. Tohoto koně potom dostat za nedobytné hradby města. Je třeba říci, že za autora nápadu bývá považován také věštec Kalchás či věštec Prylis (jemu tu myšlenku vnukla sama Athéna).
Když to vezmeme v úvahu, co je virus trojský kůň?
Trojské koně jsou v současnosti nejběžnější kategorií malwaru. Využívají se na otevírání zadních vrátek (backdoor), převzetí kontroly nad napadeným zařízením, získání uživatelských dat a jejich odeslání útočníkovi, stažení a spuštění jiného škodlivého softwaru v napadeném systému i na mnohé jiné nekalé cíle.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit jestli mám trojskeho koně?

Neexistuje žádný lepší způsob, jak odhalit, odstranit nebo a předcházet nákaze Trojským koněm, než je použití antiviru s funkcí antitrojan. Nejlepším antivirem s integrovanou ochranou proti útoku trojským koněm je Avast.
Jak se pozná virem napadený počítač?
Projevy působení škodlivého softwaru na výkon systému
  1. Počítač pracuje znatelně pomaleji než obvykle.
  2. Počítač se zasekává, zamrzá anebo nereaguje.
  3. Na pracovní ploše se objeví neznámé ikony.
  4. Počítač padá do modré obrazovky nebo se samovolně restartuje (mimo restarty po nainstalování aktualizací systému Windows apod.).

Související článek

Jak zrychlit Internet v mobilu?

Aplikace zrychlí rychlost vašeho internetu. Může to být mistr rychlosti internetu. Aplikaci je třeba stáhnout, nainstalovat a spustit. Povolte přístup, pokud vyžaduje práva roota.

Pokud jde o toto, co dělat když mám zavirovaný mobil?

Jak odstranit vir z mobilu? Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení.
Pokud jde o toto, jak se zbavit spamu v mobilu?
Pokud z nějakého webu dostáváte otravná oznámení, můžete je vypnout.
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na webovou stránku.
  3. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Informace .
  4. Klepněte na Nastavení webu.
  5. V sekci Oprávnění klepněte na Oznámení.
  6. Nastavení vypněte.

Jak si vyčistit telefon?

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.
Koho zabil Achilles?
Achilles je syn bohyně Thetis a krále Pélea a vychován byl kentaurem Cheirónem. Zabil nejudatnějšího obhájce Tróji Hektóra, a tím pomstil smrt svého milence Patrokla. Sám však zemřel brzy poté zásahem Paridova šípu do své paty, která byla jeho jediným zranitelným místem.

Jak Trojská válka skončila?

Řekové nakonec zvítězili pomocí lsti, kdy obyvatelům Tróje darovali dřevěného koně (trójský kůň neboli danajský dar). Příběh o trójské válce je znám především z Homérových eposů, Ilias, která přímo líčí poslední část války, a Odysseia, která vypráví osudy jednoho z bojovníků, ithackého krále Odyssea, po skončení války.

By Basil Graffney

Similar articles

Co dělá malware? :: Jaký Linux do PC?
Užitečné odkazy