Domovská stránka > J > Jak Upravovat Naskenované Dokumenty?

Jak upravovat naskenované dokumenty?

Úprava textu v naskenovaném dokumentu
  1. Otevřete naskenovaný soubor PDF v aplikaci Acrobat.
  2. Zvolte příkaz Nástroje > Upravit PDF.
  3. Klikněte na část textu, kterou chcete upravit, a začněte psát.
  4. Vyberte možnost Soubor > Uložit jako a zadejte nový název upravitelného dokumentu.

Přečtěte si více

Související článek

V čem psát dokumenty?

Pokud se spokojíte pouze s programem pro psaní dokumentů, můžete si vybrat bezplatný textový editor. V operačních systémech Windows existuje jen velmi málo produktů pro kancelářské potřeby. Najdete zde Poznámkový blok, Wordpad a Outlook Express.

Jak naskenovat dokument do mailu?

Dobrý den, potřebujete skener, uložíte jako obrázek a ten pošlete v příloze. Případně, za dobrého osvětlení a kolmo, vyfotíte mobilem, obrázek dostanete do PC, upravíte v grafickém editoru a pošlete jako přílohu mailu.
Jak zmenšit naskenované PDF?
Optimalizace PDF (Acrobat Pro)
  1. Otevřete dokument PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte možnost Soubor > Zmenšit velikost souboru nebo Komprimovat PDF. Poznámka:
  3. Vyberte umístění pro uložení souboru a klikněte na možnost Uložit. Aplikace Acrobat DC zobrazí zprávu o úspěšném zmenšení velikosti PDF.

Následně, jak zmenit udaje v pdf?

Zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Upravit . Klikněte na textový rámeček, který chcete přesunout, otočit nebo změnit jeho velikost. Vybraný textový rámeček ohraničí rámeček s táhly pro výběr.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit skenování do emailu hp?
Klikněte na kartu Scan (Skenování) a poté v levém navigačním podokně klikněte na možnost Scan to Email (Skenovat do e-mailu). V části Scan to Email (Skenovat do e-mailu) klikněte na možnost Default Settings (Výchozí nastavení). Vyberte výchozí nastavení skenování a souboru a poté klikněte na tlačítko Použít.

Související článek

Jak nahrát dokumenty?

Většina cloudových úložišť, alespoň těch nejznámějších, nabízí podobné funkce.

Jak nainstalovat HP Scanner?

Na počítači přejděte k části HP Scan and Capture (v angličtině), kde můžete aplikaci nainstalovat z obchodu Microsoft Store. Po instalaci aplikace klikněte na tlačítko Launch ( Spustit). Klikněte na ikonu nabídky a poté vyberte možnost Settings (Nastavení). Klikněte na položku Vybratzařízení a poté vyberte tiskárnu HP.
Proč mi nejde skener?
Zkontrolujte, zda indikátor On skeneru svítí. Vypněte počítač a skener a potom zkontrolujte, zda je k nim kabel USB správně připojen. Skener nemusí fungovat správně, pokud je počítač v pohotovostním režimu (Windows) nebo v režimu spánku (Mac OS X). Restartujte aplikaci Epson Scan a zopakujte skenování.

Jak se skenuje v mobilu?

I při skenování do mobilu je totiž nutno nejprve dokument ofotit a následně jej nechat transformovat ve speciální aplikací pro skenovnání v mobilu. Samotné focení dokumentu je samozřejmě možné provést i přímo v aplikaci, tudíž vše je rychlé a pohodlné.
Následně, co je to naskenovat?
Jak naskenovat dokument pomocí aplikace Scanbot

Po jejím spuštění se ihned ocitnete v rozhraní fotoaparátu. Pouhým nasměrováním nad dokument jej pak okamžitě zachytíte. Tedy pokud tak máte zaškrtnuto v pásu nabídek nacházejících se nad spouští. Pokud ne, můžete tak samozřejmě učinit ručně jejím stisknutím.

Navíc, jak skenovat na notebooku?

Položte dokument do podavače ADF potiskem směrem nahoru, nebo na sklo skeneru potiskem směrem dolů. 1. Dle potřeby zvolte nastavení pro Sken (typ obrázku), Rozlišení, Typ grafiky, Jas, Kontrast a Velikost dokumentu. Klepněte na tlačítko Náhled.

By Lambrecht Yeend

Similar articles

  • Jak skenovat dokumenty?

    Pokud chcete dokument, který chcete naskenovat, vyfotografovat, klepněte na ikonu plus v pravém dolním rohu. Můžete klepnout na možnost Oříznout. Pomocí ikony zaškrtnutí můžete dokument uložit.

  • Jak sloučit naskenované stránky?

    Jednotlivé stránky můžete v dokumentu přesouvat z jedné stránky na druhou. Acrobat lze použít k převodu jednotlivých souborů na postupné stránky jednoho PDF. Vyberte nástroje, které chcete použít.

  • Jak spojit PDF dokumenty do jednoho?

    Pokud chcete soubor spojit do jednoho souboru PDF, můžete použít Průzkumníka souborů. Klepněte na výběr. V kontextové nabídce Editoru PDF-XChange je možnost Sloučit. Vybrané soubory se spojí do jediného souboru PDF.

  • Jak porovnat dva dokumenty?

    Klikněte na tlačítko Porovnat na kartě Revize. Existují dvě verze dokumentu. Dokument, který chcete použít, najdete v části OriginalDocument. Další dokument, který chcete porovnat, najdete v části RevisedDocument.

  • Jak upravovat fotky na Macbooku?
  • Jak anonymizovat dokumenty?
  • V jakém programů upravovat obrázky?
Jak se skenuje na iPhone? :: Jak naskenovat dokument do PDF?
Užitečné odkazy