Domovská stránka > J > Jak Vystřihnout Část Videa?

Jak vystřihnout část videa?

Jak vystřihnout části videa bez ztráty kvality

Najděte a vyberte cílové video a stiskněte OTEVŘENO. Pokud chcete upravit několik videí, otevřete je všechna. Po načtení se zobrazí v podokně knihovny. Klepněte na tlačítko Snížit tlačítko pod názvem videa s ikonou nůžek.

Přečtěte si více

Související článek

Co je nejdulezitejsi část vypocetni techniky?

Základní jednotka je nejdůležitější částí. Je to kovová skříň s různými zásuvkami pro připojení tiskárny, myši, skeneru, klávesnice, modemu, reproduktorů a dalších zařízení. S počítačem můžete používat klávesnici.

A jak se naucit strihat videa?

Možnosti stříhání videa
  1. Kliknutím na levou ikonu složené závorky odstřihnete celou část nalevo od označeného bodu. Nastavíte tak nové místo začátku daného klipu.
  2. Ikonou nůžek klip v označeném místě rozdělíte do dvou.
  3. Pomocí pravé ikony složené závorky odstřihnete celou část vpravo od označeného bodu.
A další otázka, jak zkrátit mp4 video?
Bandicutem můžete vytvářet stříhat/ořezávat video soubory formátů AVI oddělení/sloučení, MP4 oddělení/sloučení, MOV oddělení/sloučení nebo MPEG oddělení/sloučení. Program ovšem pracuje velmi dobře se soubory typu AVI, MP4, MOV, M4V, MKV, MPEG, MPG, DAT, VOB, FLV, ASF, WMV, TS, TP, TRP, MPE.

Jak Strihat videa zdarma?

Bezplatný střih videa: nejlepší editory pro zpracování a následné úpravy videí
  1. Windows Movie Maker 2012 v16. 4.3528.0331.
  2. DaVinci Resolve 17.2.2. CHIP hodnotí Velmi dobrý
  3. Shotcut 21.03.21. Dobrý
  4. VSDC Free Video Editor 6.7.5. Dobrý
  5. Lightworks 2021.3. CHIP hodnotí Velmi dobrý
  6. Simple Video Cutter 0.19.0. Dobrý
A jak ořezat video?
Chcete-li video oříznout efektivně a rychle, můžete zkusit výkonný nástroj pro ořezávání videa MiniTool MovieMaker . S nejlepším nástrojem pro řezání videa můžete efektivně a dokonale ořezávat video, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům i výkonné funkce. Kromě toho je to bezplatný nástroj.

Související článek

Co je to formát videa?

Formát videosouboru je typ formátu souboru pro ukládání digitálních videodat. Video se obvykle ukládá v komprimované podobě, aby se zmenšila velikost souboru. Video soubor se skládá z kontejneru obsahujícího video data ve formátu videa.

Jak spojit video soubory?

Pro sloučení videí nemusíte spoléhat na žádný složitý software. Video Merge je jednoduchá aplikace, která sloučí a propojí videosoubory do jednoho souboru. Podporuje různé formáty videa s různou obnovovací frekvencí, stejnou velikostí rámce a stejnou frekvencí zvuku.
Navíc, jak otočit video?
Jak otočit video v telefonu s Androidem

Z obchodu Google Play si zdarma stáhneme aplikaci Smart rotate video and Flip. Po instalaci a spuštění, aplikace zobrazí videa, která jsou uložená v telefonu. Vybereme video, které chceme otočit a jednou ze spodních šipek nastavíme o kolik stupňů chceme video otočit.

Jak sestříhat video z dovolené?

Otevřeme si program Windows Movie Maker a vložíme do něj natočené záběry, které následně přetáhneme na časovou osu.
Navíc, jak upravit mp4 video?
Wondershare Filmora. Wondershare Filmora je další profesionální MP4 editor. MP4 videa můžete importovat zdarma pro editaci. A máte možnost upravovat, stříhat, kombinovat a otáčet videa MP4, odpojovat zvuk z videa MP4 k dalším úpravám, přidávat hudbu na pozadí, přechody a tituly do formátu MP4 a další.

Jak upravit soubor MP4?

4 doporučované MP4 editory zdarma
  1. Otevřete Video Grabber ve svém prohlížeči.
  2. Klepněte na druhou kartu "Převést Video" a "Výběr souborů ke konverzi". Vyberte svůj soubor MP4 z vyskakovacího okna. Klepněte na "Upravit", abyste mohli začít s úpravou svého souboru.
  3. Klikněte na "Konvertovat" poté, co jste skončili s editací.

By Burrows Lerra

Similar articles

Jak z videa vystřihnout část? :: Jak uložit odkaz?
Užitečné odkazy