Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Obraz Videa?

Jak vyčistit obraz videa?

Malou revoluci v tomto oboru přináší aplikace vReveal, která vám i v neplacené verzi pomůže výrazně vylepšit kvalitu videa. S její pomocí tak můžete odstranit nejzávažnější nedostatky videí, doplnit je o zajímavé efekty a rovnou je nahrát třeba na Facebook či YouTube.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si vyčistit počítač od viru?

Je čas restartovat počítač. Můžete přejít na webové stránky společnosti Microsoft. Klepněte na tlačítko Stáhnout a poté spusťte. Chcete-li odstranit podvodný bezpečnostní software, postupujte podle pokynů na obrazovce.

Následně, jak si vyčistit klávesnici?

Klávesnici setřete hadříkem lehce navlhčeným čisticím prostředkem. Můžete použít i vlhčené ubrousky určené k čištění plastů. Boční strany kláves můžete očistit vatovou tyčinkou s čističem, dejte si ale pozor, aby se vata nepotrhala a nezůstala pod klávesami.
Jak opravit cédéčko?
Na poškrábané disky můžete použít také speciální pastu určenou přímo na opravy poškrábaných nosičů (nahrazuje zubní pastu). Většinou ji objevíte pod názvem CD/DVD repair kit a v balení najdete papírové ubrousky a obnovovací hmotu. Poškrábaná místa se hmotou jednoduše přetřou a nechají se zaschnout.

Navíc, jak opravit prasklé cd?

Disk je možné opravit obvykle minimálně 20 - 30 krát, záleží na hloubce škrábanců. Velmi jemně odbrousíme velmi tenkou vrstvu ze spodní vrstvy disku a posléze disk vyleštíme zpět do zrcadlového povrchu. To umožní laserovému paprsku opět hladce projít spodní vrstvou a disk lze znovu kvalitně přehrát.
Jak opravit DVD mechaniku?
Aktualizujte ovladače podle následujících kroků.
  1. Přejděte na Start a zadejte devmgmt.msc.
  2. Výběrem nejlepšího výsledku otevřete Správce zařízení
  3. Ve Správci zařízení rozbalte položku Jednotky CD/DVD-ROM.
  4. Klepněte pravým tlačítkem myši na zařízení CD a DVD a vyberte možnost Odinstalovat.

Související článek

Co je obraz disku?

Obraz disku je soubor nebo několik souborů, které obsahují přesnou kopii pevného disku, ze kterého byl obraz vytvořen, včetně operačního systému (pokud existuje), nainstalovaných programů, uživatelských nastavení a dat na disku, ze kterého obraz pochází.

Jak udělat průhledné CD?

3 thoughts to "Barevné mámení – malování barvami na sklo"
  1. Activáček.cz. 11.7.2016 (8:33) Dobrý den,
  2. Pavla. 18.11.2016 (19:57) Dobrý den, průhledné cd si vyrobíte snadno doma, staré cd, které již nepotřebujete trochu poškrábete a pak izolepou nalepenou na tuto stranu sundáte barevnou vrstvu cd.
Jak malovat na CD?
Výtvarně nadaní recyklátoři se mohou pustit do malování na cédéčka: lesklou stranu, která slouží (nebo spíš sloužila) k zápisu dat, natřete černou akrylovou barvu a nechte pořádně zaschnout. Poté do ní tužkou vyryjte své umělecké dílko.

Jak sundat starou izolepu?

Použijte líh, v žádném případě NEPOUZIVEJTE rozpoštědla(ředidla, odlakovač, benzín, atd). Kdy plastový povrch naleptáte. Nejlepší je obyčejný líh na plast nepůsobí.
Navíc, jak odstranit papírovou pásku?
Pokud nemůžete použít olej, vyzkoušejte teplo. Přilnavost zbytků pásky může významně oslabit právě vyšší teplota. Postačí vám tak kritické místo nahřát fénem. Ten nastavte na nízkou až střední teplotu a držte jej cca 15 cm nad postiženým místem.

Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit izolepu z okna?

aceton? Vzít jiný kousek izolepy, nalepit a strhnout z rámu okna i s tím „předchozím zbytkem". Já bych na ty plastová okna moc benzín a aceton nedávala... Zkus to jenom jarem, neředěným a chvíli mokrou houbičkou kroužit...

By Hannis Bonano

Similar articles

  • Jak vyčistit disk Macbook Air?

    Klikněte na logo v levém horním rohu a z nabídky vyberte možnost O tomto Macu. V novém okně přejděte do sekce Úložiště a klikněte na možnost Spravovat... V novém okně se zobrazí základní tipy pro úsporu místa na disku.

  • Jak vyčistit pomalý počítač?

    Víte, jak zrychlit svůj počítač? Vyčištění paměti RAM zvýší rychlost. Jsou v ní nepoužívané programy. V počítači se hromadí programy, které nepoužíváte. Je třeba vyčistit disk. Disk je třeba defragmentovat. Nezapomeňte vyměnit komponenty v internetovém prohlížeči.

  • Jak vyčistit složku Temp?

    Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a potom vyberte možnost OK. V části Soubory k odstranění vyberte typy souborů, které chcete odstranit. Vyberte možnost OK.

  • Co je to HDR obraz?

    Definice vysokého dynamického rozsahu je schopnost zobrazit širší rozsah jasu od tmavých po světlé odstíny ve srovnání se současnou technologií standardního dynamického rozsahu. U SDR se tmavé oblasti stávají kalnými černými a světlé odstíny přepálenými bílými.

  • Co je to formát videa?
  • Jak zmenšit velikost videa online?
  • Jak vyčistit aktualizace?
  • Jak vyčistit počítač od viru zdarma?
Jak vyčistit úložiště na PC? :: Čím se čistí CD?
Užitečné odkazy