Domovská stránka > J > Jak Opravit Poškozenou Databázi Služby Windows Update?

Jak opravit poškozenou databázi služby Windows Update?

Jak opravit potenciální zjištěnou chybu databáze Windows Update?
  1. Spusťte Kontrola systémových souborů.
  2. Spusťte nástroj DISM.
  3. Resetujte součásti Windows Update ručně.
  4. Proveďte čisté spuštění.
  5. Resetujte počítač.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak odstranit staré Aktualizace Windows 10?

Spusťte Windows průzkumníka a klikněte pravým tlačítkem myši na Místní disk C a dále na Vlastnosti. Zde vyberte Vyčištění disku. Pokračujte volbou Vyčistit systémové soubory. Zaškrtněte checkbox u volby Vyčištění aktualizací Windows Update.
Někdo se také může ptát, jak restartovat službu windows update?
V okně Konfigurace systému se přepněte na záložku: Služby. Seřadíme si služby podle jména (kliknutím na vrchol sloupce pojmenovaný Služba) a vyhledáme Službu: Windows Update. Zrušíme zaškrtnutí a klikneme na tlačítko: Použít.

Následně, jak vyčistit windows?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte vyčištění disku a v seznamu výsledků pak vyberte Vyčištění disku. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK. V části Soubory, které budou odstraněny vyberte typy souborů, které chcete odstranit.
Navíc, jak odstranit aktualizace windows 7?
Na vybranou aktualizaci klikneme pravým tlačítkem myši a klikneme na tlačítko: "Odinstalovat". Budeme vyzváni k potvrzení naší volby. Po odsouhlasení, že chceme aktualizaci opravu odebrat, bude aktualizace odinstalována.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Následně, jak opravit aktualizace windows?

Také si můžeme stáhnout utilitu přímo od Microsoftu: Windows Update Troubleshooter, která se pokusí najít a chybu opravit. Můžeme si od Microsoftu stáhnout a nainstalovat také nejnovější verzi služby Windows Update: Microsoft - Agent webu Windows Update .
Následně, proč nejde windows update?
Pokud se instalace zastaví na určitém procentu, zkuste znovu vyhledat aktualizace nebo spustit Poradce při potížích se službou Windows Update. Pokud chcete vyhledat aktualizace, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update > Vyhledat aktualizace.

Můžete se také zeptat, proč mi nejde windows update?

Nápovědu k problémům Windows aktualizací v Windows 10 najdete v tématu Řešení potíží s Windows 10 aktualizací. Častou příčinou chyb je nedostatečné místo na disku. Pokud potřebujete pomoct s uvolného místa na disku, podívejte se Tipy článku o tom, jak na počítači volnéhomísta na disku .
Jak odebrat aktualizací?
Přejděte do sekce s aplikacemi. Vyberte aplikaci a poté klikněte na Odinstalovat aktualizace. Potvrďte odstranění aktualizací.

Jak odmítnout aktualizací Windows 10?

vyvoláme Power User Menu pomocí Win+X) a z kontextové nabídky pak zvolíme možnost Systém. Dále vybereme Upřesnit nastavení systému, a zde záložku Hardware a klikneme na tlačítko Nastavení instalace zařízení. Zde zakážeme, nebo naopak povolíme, instalaci ovladačů.

By Dale Lespedes

Similar articles

Jak zrychlit Xiaomi telefon? :: Jak vymazat cookies v Macu?
Užitečné odkazy