Domovská stránka > J > Jak Vyfotit Měsíc Na Samsung?

Jak vyfotit měsíc na Samsung?

Najdete ji za poplatek na Android i iOS. Další (víc než) skvělou aplikací je PhotoPills. Je to univerzální aplikace pro plánování focení a umí toho hodně. Umí vám s pomocí rozšířené reality ukázat, kam se bude Měsíc, Slunce nebo třeba Mléčná dráha v průběhu času pohybovat.

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Jak fotit noční oblohu?

Expozici volím vždy manuálně, clonu nechám úplně otevřenou, aby prošlo co nejvíce světla do fotoaparátu, v mém případě F1,8 nebo f2,8 podle nasazeného objektivu. Expoziční čas maximálně 13-15 sekund, to proto, aby se hvězdy při zdánlivém pohybu (otáčení) oblohy zobrazili jako body a ne čárky.
A další otázka, jak nastavit fotak na iphone?
Nastavení fotek pomocí nástrojů fotoaparátu v iPhonu
  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát.
  2. Klepnutím na displej zobrazte oblast automatického ostření a nastavení expozice.
  3. Klepněte na místo, kam chcete oblast ostření přesunout.
  4. Chcete‑li upravit expozici, přetáhněte nahoru nebo dolů u oblasti ostření.

Když to vezmeme v úvahu, jak fotit na iphone?

Po otevření se aplikace Fotoaparát přepne na výchozí režim fotografování. Klepnutím na tlačítko spouště pořiďte fotku. Pak klepněte na šipku a upravte další možnosti jako blesk, Live Photos, samospoušť a další. A když tlačítko spouště podržíte, natočíte video QuickTake.
Následně, jak foti iphone 13?
Trojnásobný optický zoom znamená, že iPhone 13 Pro má opravdu portrétní objektiv ve fotografickém smyslu slova. Zde jen rychlá ukázka míry přiblížení u figuríny v muzeu – dcery se už nějak nechtějí fotit.

Související článek

Jak ovládat TV Samsung hlasem?

Najdete ho v chytrých televizorech i mobilních telefonech. Teprve poté, co ji povolíte v nastavení televizoru, ji budete moci velmi snadno používat.

Navíc, jak fotit muže?

Mužům sluší mírně přimhouřené oči. Toho lze docílit mírným nadzvednutím spodních víček – tím modelův výraz získá na hloubce a vyrovnanosti. Snažte se minimalizovat dvojitou bradu. Toho docílíte, když budete fotografovat z úrovně nad očima, přičemž se váš objekt naklání mírně dopředu.
Jak fotit noční oblohu na mobil?
Stačí jenom nasměřovat objektiv fotoaparátu mobilu směrem který chcete prozkoumat. Na obrazovce se vám zobrazí jména planet, hvězd a souhvězdí. Pro mobily s operačním systémem Android lze doporučit například aplikaci Sky map z Google store.

Jak fotit hvězdy na iPhone?

Zkuste iPhone umístit na pevný a bezpečný povrch nebo použijte ke zvýšení stability a zlepšení zřetelnosti expozice stativ. Pokud iPhone s iOS 14 nebo novějším při fotografování rozpozná pohyb, můžete zarovnáním nitkového kříže v záběru lépe udržet stabilitu telefonu a zlepšit kvalitu snímku.
A další otázka, jak správně fotit mobilem?
10 tipů a triků, jak fotit mobilním telefonem – OBSAH
  1. Naučte se používat scénické režimy.
  2. Využívejte foto aplikace pro mobilní telefony.
  3. Foťte mobilním telefonem ve formátu RAW.
  4. Vytěžte maximum z kompaktnosti a pohotovosti telefonu.
  5. Pořiďte si stativ.
  6. Zkuste režim HDR.
  7. Naučte se základní kompoziční pravidla.

Někdo se také může ptát, jak nejlépe nastavit foťák v mobilu?

Lék je poměrně jednoduchý: najděte na svém mobilu nastavení hodnoty citlivosti (ISO) a zvedněte ji. Foťáku tak vlastně dáte pokyn, aby fotka vznikla kratším časem a rozmazaná (snad) nebyla. S hodnotou ISO to moc nepřežeňte, vyšší ISO znamená horší kvalitu fotky, která může mít hodně tzv. šumu.

By Forester

Similar articles

Jak udělat výstřižek na notebooku? :: Jak fotit úplněk?
Užitečné odkazy