Domovská stránka > J > Jak Se Tvoří Makro Ve Wordu?

Jak se tvoří makro ve Wordu?

Záznam makra pomocí klávesové zkratky
  1. Klikněte na Zobrazení > Makra > Zaznamenat makro.
  2. Zadejte název makra.
  3. Abyste tohle makro mohli použít u všech nových dokumentů, které vytvoříte, nezapomeňte v poli Uložit makro v vybrat možnost Všechny dokumenty (Normal.

Přečtěte si více

Související článek

Co tvoří psychiku člověka?

Psychické obsahy zahrnují sny, vzpomínky, znalosti, myšlenky, přání a pocity. Zpracovávají informace z vnějšího světa.

A další otázka, jak si nastavit makro?

Pomocí myši, kterou chcete konfigurovat, spusťte Microsoft Mouse and Keyboard Center. V seznamu pod tlačítkem, jehož přiřazení chcete změnit, vyberte Macro (Makro). V seznamu Available Macros (Dostupná makra) vyberte makro, které chcete upravit. Klikněte na Editor a upravte makro nebo zadejte nové události.
Jak si správně nastavit myš?
Změna nastavení citlivosti myši (DPI)

Pokud na tlačítkách v myši nejsou tlačítka DPI, spusťte myš a centrum klávesnice, vyberte myš, kterou používáte, klikněte na základní nastavení, najděte citlivost, proveďte požadované změny.

Můžete se také zeptat, jak vytvořit makra?

Jak na to?
  1. Na kartě Vývojář klikněte na Zaznamenat makro.
  2. Volitelně můžete do pole Název makra zadat název makra, do pole Klávesová zkratka zadat klávesovou zkratku a popis do pole Popis a potom kliknutím na OK zahájit nahrávání.
Jak vytvořit makro ve WOW?
Menu s makry

Do menu s nastavením maker se dostane následujícmi způsoby: Zmáčkněte escape a klikněte na Macros nebo napište do chatu /macro, případně ještě jednodušeji /m. Zobrazí se Vám tabulka s dvěma záložkama. První z nich je General Macros a druhá Character Specific Macros.

Související článek

Co je to makro?

Makro je posloupnost akcí, funkcí nebo příkazů, které usnadňují určitou činnost v kancelářském balíku. Používají se jako posloupnost kroků při výpočtech.

Navíc, co je to makro?

Makro (od „macroinstruction" z řeckého slova „μακρό" – „velké" nebo „daleko") je v informatice definice pravidla, jak bude vstupní posloupnost transformována na výstupní posloupnost (znaků, akcí, výpočtů a podobně). Tuto transformaci označujeme jako substituci nebo expanzi makra.
Jak nastavit senzitivitu myši?
Jak nastavit citlivost myši

Umístěte kurzor myši do pravého dolního či horního rohu, vyberte Nastavení a následně klikněte na Ovládací panely -> Myš a nyní v otevřeném okně pod různými záložkami pak můžete nastavit nejen citlivost myši, ale také blikání kurzoru a prokliky a ještě více.

Jak správně držet herní myš?

Myší pohybujeme tlakem dlaně na kryt a přitom jí držíme na jedné straně palcem a na druhé malíčkem nebo prsteníčkem a malíčkem. Prostředníček a ukazováček obvykle zcela leží na levém a pravém tlačítku. Pro stisk je většinou potřeba pohyb prstu na tlačítku.
Jakou citlivost myši?
Kvalitní herní myš by měla mít hodnotu DPI minimálně na úrovni 3 200, protože díky tomu bude jakýkoli pohyb přesnější. Je také dobré myslet na budoucnost, protože opakovaným hraním se zlepšujete a vaše nároky na myš porostou.

Jak fungují Makra?

Smyslem makra je usnadnit práci a neztrácet čas neustálým vykonáváním stejných úkonů. Makro je posloupnost zaznamených příkazů zapsaných v jazyce Visual Basic for Applications (VBA). My si ukážeme jednodušší variantu tvorby makra. Nicméně složitější makra vez znalosti jazyka VBA nevytvoříte.

By Celeste

Similar articles

Jak zobrazit makra v Excelu? :: Jak otevřít VBA Excel?
Užitečné odkazy