Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Zpět Na Facebooku?

Jak se dostat zpět na Facebooku?

Musíte je požádat, aby navštívili www.facebook.com/recovera sdělili vám kód, který tam pro vás obdrží. Jakmile vložíte všechny kódy do příslušných rámečků na obrazovce, získáte přístup ke svému účtu a můžete znovu vesele „facebookovat“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Lidé se také ptají, proč mi nejde přihlásit se na facebook?

Ověřte, jestli jste zadali celé číslo mobilního telefonu včetně mezinárodního směrového čísla. Vynechte všechny nadbytečné nuly, znaménka plus (+) a jiné speciální znaky. Pokud se potíže nevyřeší, můžete si účet zkusit obnovit přes stránku facebook.com/login/identify.
A další otázka, jak obnovit odstraněný příspěvek na facebooku?
Jakmile si obnovíte data skrze funkci Debug z našeho původního návodu, stačí u daného příspěvku na Facebooku už jen kliknout na editační zobáček vpravo nahoře, zvolit „Obnovit sdílenou přílohu" a pak vše uložit.

Můžete se také zeptat, jak zrušit deaktivaci facebooku?

Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se do oddílu Vaše informace na Facebooku a klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Deaktivace a odstranění a vyberte Odstranit účet. Klepněte na Pokračovat v odstranění účtu a vyberte Odstranit účet.
Jak obejít blokování na Facebooku?
Jak obejít blokování?
  1. Zkuste anonymizér. Základní omezení můžete obejít pomocí proxy nebo webového anonymizéru, například anonymouse.org nebo unblockf.com (na vlastní riziko).
  2. Překládejte.
  3. Tor.
  4. Požádejte správce o odblokování

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Lidé se také ptají, jak se dostat na facebook?

Ke svému Facebook účtu se možná dostanete přes jiný e-mail nebo telefonní číslo, které máte uvedené u svého účtu. V počítači nebo mobilním telefonu, prostřednictvím kterého jste se přihlásili k Facebook účtu, přejděte na facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů.
Jak restartovat Facebook?
Jak provést restart aplikace Facebook či Messenger
  1. Vstupte do systémového nastavení – například přes ikonu s ozubeným kolem v oznamovací oblasti.
  2. Jděte do sekce Aplikace.
  3. Najděte v seznamu a otevřete aplikaci Messenger.
  4. Klepněte na tlačítko Vynutit ukončení.
  5. Tlačítkem OK potvrďte, že chcete vynutit zastavení.

Pokud jde o toto, jak poznám že mám hacknutý facebook?

💡 Jak poznat, že máš hacknutý Facebook?
  1. Přijde ti e-mail, že sis změnil přihlašovací údaje (ale ty o žádné změně nemáš tušení)
  2. Máš potíže s přihlášením k účtu.
  3. Najednou sleduješ i lidi, které vůbec neznáš
  4. Na tvém profilu jsou příspěvky, které jsi nepřidával.
Můžete se také zeptat, co delat kdyz mi nekdo ukradne facebook?
Přejděte na profil účtu, který se vydává na někoho jiného. Pokud ho nemůžete najít, zkuste vyhledat jméno, které je na daném profilu uvedené. Případně požádejte své přátele, jestli vám na něj můžou poslat odkaz. Pod úvodní fotkou klikněte na Další a vyberte Nahlásit.

Následně, jak obnovit prispevek?

Pokud si přejete obnovit nebo trvale smazat odstraněný příspěvek, v aplikaci Instagram zvolte kartu profilu v pravém dolním rohu, poté klikněte na ikonu tří řádků v pravém horním rohu, zvolte Nastavení, vyberte složku Nedávno smazáno a vyberte příspěvek, který chcete obnovit nebo trvale smazat.

By Ashlee Wasyliszyn

Similar articles

Jak obnovit smazaný inzerát na Marketplace? :: Jak dlouho trva obnoveni systemu Windows?
Užitečné odkazy