Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazaný Inzerát Na Marketplace?

Jak obnovit smazaný inzerát na Marketplace?

Smazaný inzerát tak nejde už obnovit. Týká se to inzerátů, které sis smazala sama, ale i těch, které ti byly z bazaru odstraněny. Pokud sis inzerát smazala omylem, přidej si ho do bazaru znovu. Ve smazaném inzerátu je i komunikace s kupující.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

A jak najdu koš na facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na svůj profilový obrázek. Klikněte na pod svým jménem a pak na Záznamy o aktivitách. V nabídce vlevo se posuňte dolů a klikněte na Koš.
Jak dlouho trva deaktivace Facebooku?
Jak trvale odstranit účet na Facebooku

To trvá několik dní. Pokud se během té doby přihlásíte na stránku Facebooku, proces odstraňování se tím zastaví a účet bude znovu aktivován. Musíte vydržet, a to až 90 dní!

Jak zrušit účet na Aukro?

Jak zrušit svůj účet na Aukru?
  1. nesmí být vystavena žádná nabídka a uživatel nesmí mít přihozeno v žádné aukci.
  2. v posledních 30 dnech nesmí být proveden nákup nebo uskutečněn prodej.
  3. veškeré Bezpečné platby musí být dokončeny.
  4. stav účtu poplatků a provizí musí být 0 Kč
  5. transakce s obchodními partnery musí být ukončeny.
Někdo se také může ptát, jak zrušit účet u tipsportu?
Tipsport zrušení účtu
  1. stáhněte, vyplňte a podepište Žádost o zrušení a pošlete jej písemně na Tipsport.net a.s., Politických vězňů 156, 266 01 Beroun.
  2. stáhněte, vyplňte a podepište Žádost o zrušení a naskenujte jej a pošlete na email [email protected].

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak obejit Fortinet?

Často se používají servery Google, tedy servery s IP adresami 8.8.8.8 a 8.8.4.4 nebo OpenDNS, IP adresy 208.67.222.123 a 208.67.220.123. S výhodou lze také použít DNS servery organizace CZ. NIC, ke kterým mají uživatelé z ČR geograficky blízko a lze tedy předpokládat dobrou konektivitu.
Jak obejít blokaci na Instagramu?
Princip podvádění u algoritmů na Instagramu je jednoduchý, byť ho mírně komplikuje nemožnost sdílet příspěvky ostatních. Musíte si vystačit s dáváním líbí (lajků), komentováním, dáváním líbí komentářům, sledováním účtů a označováním účtů v komentářích a na fotografiích.

Jak zjistit přihlašovací údaje na Facebook?

Přejděte na stránku facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů. Použijte počítač nebo mobilní telefon, ze kterého jste se k Facebook účtu už dřív přihlašovali. Najděte účet, který chcete obnovit. Hledat můžete podle jména, e-mailové adresy nebo telefonního čísla.
Někdo se také může ptát, jak se dostat na cizí messenger?
Jak špehovat na Facebooku Messengeru: 3 kroky
  1. Přihlaste se k účtu Snoopza online (je to zdarma). Musíte zadat svůj e-mail a vytvořit heslo;
  2. Po stažení aplikace sledování je nutné ji nainstalovat z účtu online;
  3. Poté budete moci ve svém účtu sledovat aktivitu Facebooku.

A další otázka, jak se dostat na email bez hesla?

Pokud není umožněno nastavení nového hesla ani na základě těchto údajů, zbývají tyto možnosti: 1. První možností je opětovné podání žádosti přes formulář Zapomenuté heslo, ve které uživatel uvede co nejpřesnější informace, případně vyplní více informací či alternuje nějakou odpověď, pokud existuje více možností (např.

By Shurlock Gassen

Similar articles

Jak se dostat na FB když jsem zapomněl heslo? :: Jak se dostat zpět na Facebooku?
Užitečné odkazy