Domovská stránka > C > Co To Znamená Že Je Linka Obsazená?

Co to znamená že je linka obsazená?

Do Blacklistu vkládáte čísla, která se vám už nikdy nedovolají. Při volání se ozve obsazená linka, volající nemá nejmenší šanci poznat, že blufujete. Na seznam lze přidávat i celé skupiny.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

A jak zablokovat odchozí sms?

Kód pro blokování všech příchozích SMS zpráv je *35*heslo sítě*16# "Odeslat".
...
Typy blokování:
  1. všech odchozích hovorů
  2. všech odchozích mezinárodních hovorů
  3. všech odchozích mezinárodní hovorů kromě hovorů do domovské sítě
  4. všech příchozích hovorů
  5. všech příchozích roamingových hovorů
  6. všech hovorů
Někdo se také může ptát, jak blokovat hovory ze zahranici?
Jestli běžně na zahraniční čísla nevoláte, můžete si odchozí mezinárodní volání zablokovat na https://www.vodafone.cz/muj/nastaveni-sluzeb/volani-a-sms/?referrer=%2Fpece%2F.

Jak přečíst blokované zprávy Xiaomi?

Xiaomi poradna › Kategorie dotazu: Redmi Note › Jak si přečíst blokované SMS? Dobrý den, no, v podstatě to, co hledáte, je protimluv. Žádný telefon zprávy neblokuje – jen je po přijetí buď přesune do nějaké složky, nebo je smaže.
Navíc, jak zakazat emaily?
Zablokování e-mailové adresy
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Otevřete zprávu.
  3. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  4. Klikněte na Zablokovat odesílatele [odesílatel].
  5. Pokud někoho zablokujete omylem, můžete ho stejnou cestou znovu odblokovat.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Následně, jak funguje blokování na messengeru?

Stačí se přesunout na hlavní stránku Messengeru, kde vlevo nahoře klepněte na ikonu vašeho profilu. Poté sjeďte o něco níže, dokud nenarazíte na kolonku Lidé, jenž rozklikněte. Zde stačí zvolit možnost Zablokovaní lidé. Ihned poté se vám zobrazí uživatelé, které blokujete.
Pokud jde o toto, jak vypnout bleskové sms?
Leckdo by totiž čekal, že funkci vypne přímo v nastavení Zpráv, ale zde byste ji hledali marně. Musíte totiž do Nastavení –> Oznámení –> Zprávy, zde úplně dole kliknout Opakovat upozornění a nyní zaškrtnout Nikdy.

Jak zrušit zasílání SMS?

Zrušení zasílání zpráv provedete odesláním SMS s textem obsahujícím znaménko – (minus) před klíčovým slovem kanálu, který chcete odhlásit (např. -MMSNEWS), na číslo 4616. Pro odhlášení všech objednaných kanálů najednou odešlete -PLUS na 4616.
A další otázka, jak blokovat kontakt xiaomi?
Jak blokovat příchozí hovory?
  1. Otevřete aplikaci Telefon (modrá ikona se sluchátkem).
  2. Přejděte do sekce Poslední.
  3. Vyhledejte kontakt, který chcete zablokovat, a klepněte na jeho avatar.
  4. Klepněte na tři tečky v pravém horním rohu.
  5. Z kontextové nabídky zvolte Zablokovat čísla.

Jak odblokovat volajiciho?

Odblokování telefonního čísla

Otevřeme nativní aplikaci Nastavení, sjedeme níže, a poté rozklikneme možnost Telefon. Zde se přesuneme do kolonky Blokování hovorů a identifikace a v pravém horním rohu klikneme na Upravit. Poté už jen pomocí červeného mínuska odebereme číslo, které chceme odblokovat.

By Bobbi Micco

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak blokovat webové stránky? :: Jak zablokovat SMS z určitého čísla iPhone?
Užitečné odkazy