Domovská stránka > C > Co To Je Jitter?

Co to je jitter?

jitter: V souvislosti s Latencí možná narazíte i na údaj jitter. Jedná se o hodnotu opět měřenou v milisekundách, podle které poznáte nežádoucí kolísání v rychlostech odezvy. Tento parametr pomáhá odhalit, jak je internetové připojení stabilní.

Přečtěte si více

Související článek

Co je jitter test?

Co to je? Kolísání rychlosti odezvy se označuje jako jitter. Pomocí jitteru lze určit stabilitu internetového připojení. Čím vyšší je jeho hodnota, tím horší je připojení.

Navíc, jak zjistit agregaci?

Jak zjistím agregaci

Udává se v poměru 1:X, kde X znamená, s kolika dalšími lidmi kapacitu linky sdílíte. Čím nižší je číslo X, tím lépe pro vás. Pokud hledáte kvalitní připojení, doporučujeme spíše připojení s agregací kolem 1:10 a méně. Často se však můžeme setkat i s agregací 1:50 a více.
Jak snížit ping v LOL?
Oprava 9: ​​Přepněte Wi-Fi na ethernetové připojení

Řekněme, že když hrajete LOL v místnosti daleko od routeru, přijímané signály Wi-Fi mohou být poměrně slabé, a proto jsou důvodem vysokého pingu. Chcete-li tento problém vyřešit, měli byste vyměnit Wi-Fi za ethernetové připojení, ale to není praktické pro každého.

A další otázka, jak spustit command line?

Klikněte na tlačítko Start systému Windows. Do pole pro vyhledávání zadejte text cmd. Ve výsledcích vyhledávání klikněte pravým tlačítkem na položkucmd a vyberte možnost Spustit jako správce(obrázek 2). Otevře se okno příkazového řádku(obrázek 3).
A jak udělat příkazový řádek?
Windows (české): Start → napsat na klávesnici „cmd" → Příkazový řádek.

Navíc, co se dá dělat v příkazovém řádku?

Všechny příkazy, které lze použít v příkazovém řádku, je možné seskupit buď do dávkových souborů (v případě Windows) nebo do shellových skriptů (v Linuxu a spol.). Tím získáte nástroj pro automatizaci různých úloh.
Co všechno se dá zjistit z IP adresy?
Z IP adresy směrovače zjistí, kdo je poskytovatelem vašeho připojení k internetu a také se dozví, kde se asi přibližně nacházíte. Dále budou schopni identifikovat čtvrť či městskou část, ve které bydlíte, ale již nikoliv váš dům.

Jak někoho najít podle IP adresy?

A nemá tedy ani smysl zkoušet zjistit komu patří ani kde se necházejí. Vhodné zmínit je to, že „jedna" konkrétní IP adresa vlastně nemůže nikomu patřit. IP adresy vlastní IANA (International Assigned Numbers Authority) a tak je pak přiděluje k užívání dalším organizacím.
Jak zjistit rozsah IP adres?
IP adresa vašeho zařízení v lokální síti
  1. Příkazový řádek vyvoláme tak, že ve vyhledávání Windows zadáme slovní spojení „Příkazový řádek", případně zkratku „cmd".
  2. Do příkazového řádku napíšeme řetězec „ipconfig" (bez úvozovek) a potvrdíme stisknutím klávesy Enter.

Jak zjistit Latency?

Základním programem, který se pro test internetové linky používá, je příkaz ping. V operačním systému Windows ho spustíte z příkazové řádky (stiskněte kombinaci kláves Windows + R, napište cmd a stiskněte enter).

By Priscilla Herny

Jak poznat jestli je funkce Prosta? :: Co je příkaz ping?
Užitečné odkazy