Domovská stránka > C > Co Je Příkaz Ping?

Co je příkaz ping?

Příkaz ping je příkaz používaný v příkazovém řádku a slouží ke kontrole dosahu zdrojového počítače na konkrétní místo v síti. Příkaz ping obvykle slouží jako jednoduchý způsob ověření, že je počítač schopen prostřednictvím sítě komunikovat s tiskárnou.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mám velký ping?

Pokud najdete problém v zastaralém směrovači, možná se vám ho podaří vyřešit. Pokud zaznamenáte zlepšení, zkuste jiný. Často kontrolujte počítač, může to mít negativní vliv na ping.

Navíc, jak se dělá ping?

Abyste test provedli, stiskněte kombinaci kláves [Windows] + [R], do okna »Otevřít« napište „cmd" a stiskněte [Enter]. Otevře se okno s příkazovým řádkem, kam napište příkaz „ping -t google.com" a stiskněte [Enter]. Nechte test běžet několik vteřin a přerušte ho stiskem kombinace kláves [Ctrl] + [C].
Co je to ping MŠ?
Ping se měří v milisekundách (ms) a slouží ke kontrole rychlosti internetového spojení mezi dvěma zařízeními připojenými k síťi. Jeho hodnota se neustále mění v závislosti na mnoha faktorech, díky němu máte ale povědomí o aktuální latenci mezi vaším počítačem a serverem, ke kterému se pokoušíte připojit.

Jak si snížit ping?

Proto PC na kterém hrajete HRY, připojte pomocí UTP kabelu do routeru do portu LAN 1. Tohle je základní věc kterou by jste měli udělat pro snížení webové webové odezvy (PING).
Jak používat příkazový řádek?
Příkazový řádek ve Windows spustíte stiskem klávesové zkratky Win-R a zadáním cmd. Ve Windows Vista je někdy potřeba spustit příkazový řádek v režimu správce. Zadejte tedy cmd do nabídky Start a nalezeného zástupce spusťte v administrátorském režimu pomocí nabídky pod pravým tlačítkem myši.

Související článek

Co dělá ping?

Program ping umožňuje ověřit funkčnost spojení mezi dvěma síťovými rozhraními v počítačové síti, která používá protokoly rodiny paketů/ip.

Jak se zjistí IP adresa?

Najděte svou IP adresu v Windows
  1. Vyberte Start> Nastavení > Network & internet > Wi-Fi a pak vyberte Wi-Fi síť, ke které jste připojení.
  2. V části Vlastnosti vyhledejte svoji IP adresu, která je uvedená vedle položky Adresa IPv4.
Jak ping seznam?
Vybereme si třeba server www.seznam.cz. Do příkazového řádku napíšeme ping www.seznam.cz a dáme "Enter". Pokud vám nejde ping na bránu nebo dále do internetu, kontaktujte nás – problém zřejmě není u vás.

Jaká má být odezva ping?

Čím je jeho hodnota nižší, tím je rychlejší odezva a zároveň také komunikace počítače se serverem, hodnotu ping ovlivňuje rychlost připojení, fyzická vzdálenost bodů či vytížení serveru. V nejideálnějším případě by se měl ping pohybovat mezi 0 až 50 ms.
Jak zjistit Pink?
Test pingu je prováděn přes websockets. Výsledky jsou blízké testu přes ICMP (ping přes příkazovou řádku či konzoli). Změřte si odezvu (ping) vůči serverům umístěným po celém světě najednou na zde. Výsledky nelze sdílet, obsah na této stránce zůstane do jejího opuštění.

Lidé se také ptají, proč mám vysoký ping?

Problém zkuste hledat i v zastaralém routeru. Vyzkoušejte jiný a uvidíte-li zlepšení, jste na správné cestě. Negativní vliv na ping mohou mít i malware nebo viry, provádějte pravidelnou kontrolu počítače.

By Wandis

Similar articles

Co to je jitter? :: Jak se píše ES čárkou?
Užitečné odkazy