Domovská stránka > J > Jak Lokalizovat Mobilní Telefon?

Jak lokalizovat mobilní telefon?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak skryt polohu iPhone?

Chcete-li tuto mapu skrýt, přejděte do Nastavení > Soukromí > Polohové služby > Upozornění na polohu, a pak vypněte volbu Zobrazit mapu v upozornění. Je-li volba vypnutá, budete i nadále dostávat upozornění, ale mapa se zobrazovat nebude.
Můžete se také zeptat, jak zjistit na iphonu kde jsem byl?
Jak zobrazit informace o vaší poloze

V Nastavení tedy otevřeme kolonku Soukromí. Zde rozklikneme hned první možnost, a to Polohové služby. Nyní sjedeme dolů, kde klikneme na možnost Systémové služby. Po rozkliknutí tohoto menu opět sjedeme dolů a klikneme na možnost Významná místa.

Jak vypnout sdílení polohy iPhone?

Ukončení sdílení vaší polohy
  1. Ukončení sdílení polohy s přítelem: Klepněte na panel Lidé v dolní části obrazovky a potom na jméno člověka, se kterým už nechcete svoji polohu sdílet.
  2. Skrytí vaší polohy před každým uživatelem: Klepněte na panel Já v dolní části obrazovky a vypněte volbu Sdílet moji polohu.
Jak Vyrusit signál GPS?
Odstinit nebo odpojit antenu, pokud mas antenu integrovanou v GPS tak ji zkus prikryt(nebo rovnou cely pristroj) napr.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

A další otázka, jak rušit mobilní signál?

V mnoha zahraničních státech jsou rušičky mobilních telefonů zcela legální a tak je možné je zakoupit v internetových obchodech (například DealExtreme, Brando) nebo internetových aukcích (eBay). V Česku by se zařízení pro rušení signálu mobilních sítí prodávat neměla, přesto je v nabídce několika firem naleznete.
Jak si vyrobit Rušičku signálu?
Signály jsou různé a zrovna tak rušičky. Některý signál odruší alobal, akustické signály od členů rodiny třeba špunty do uší. Neni nic jednoduššího, než nastavit v routeru aby umožńoval návázat spojení jen s tvým počítačem.

Kde najdu GPS v autě?

Takové GPS bývají právě připojeny pod kapotou u motoru. Dají se i vypnout, ale výpadek se zobrazí v tom zápisu činnosti automobilu.
Někdo se také může ptát, jak najít sledovací zařízení v autě?
abyste poznal, že vám do vozu někdo pravidelně leze. Pravděpodobnější je, že je zařízení připojené k elekrické soustavě vozu, a to nejspíš k okruhu, který je stále pod napětím. Takže nejpíš poblíž baterie, nebo pod palubovkou, za autorádiem.. Dá se měřit proud pojistkami v pojistkové skříni a hledat nečekaný odběr.

Jak funguje GPS v telefonu?

GPS – zaměření polohy pomocí družic

Tento systém využívá satelitů obíhajících kolem naší planety, mobilní telefony jsou v tomto případě pasivní – neodesílají žádná data, pouze přijímají. Z přijatých dat od více družic potom dokáže přístroj odhadnout svou polohu až s přesností okolo 5 metrů.

By Saltsman Glucksman

Similar articles

Jak zfalšovat polohu? :: Jak upravit Zvuk ve Windows?
Užitečné odkazy