Domovská stránka > J > Jak Obnovit Starší Verze Souboru?

Jak obnovit starší verze souboru?

Otevřete soubor, na kterém jste pracovali. Přejděte na Informace >souboru. V části Spravovatsešitnebo Spravovat prezentaci vyberte soubor označený (při zavření bez uložení). Když na panelu v horní části souboru vyberete Obnovit, přepíšete všechny dříve uložené verze.

Přečtěte si více

Související článek

Co je verze x86?

x86 je termín z oblasti informatiky pro rodinu instrukčních sad pro 16bitový procesor Intel 8086. Označením x86 je definována architektura kompatibilní s IBM PC.

Pokud jde o toto, jak zamknout excel soubor jen pro čtení?

Otevřete sešit, který chcete zamknout. Na kartě Revize v části Ochranaklikněte na Hesla. V dialogovém okně Hesla souborů zaškrtněte políčko Doporučeno jen pro čtení a klikněte na OK. Zavřete sešit.
Proč se Excel otevírá jen pro čtení?
Příčinou otevírání souborů jen pro čtení je antivirová ochrana. Některé antivirové programy vás mohou chránit před potenciálně nebezpečnými soubory tím, že je otevírají jen pro čtení. Informace o tom, jak tato nastavení upravit, bude zřejmě potřeba zjistit u poskytovatele antivirové ochrany.

Jak změnit nadpis souboru?

Klikněte na dotčený soubor pravým tlačítkem myši a vyberte volbu Vlastnosti. Přepněte se na kartu Podrobnosti. Zde se nacházejí uložená metadata. Kliknutím na příslušný řádek je můžete začít měnit.
Jak zobrazit stahované soubory?
Zobrazení seznamu souborů, které jste stáhli
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Stažené soubory. Soubor otevřete tak, že kliknete na jeho název. Soubor se otevře ve výchozí aplikaci nastavené v počítači pro daný typ souboru.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak vymazat naposledy otevřené soubory?

Vymazání odepnutých souborů ze seznamu naposledy použitých souborů
  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Otevřít.
  3. Pravým tlačítkem myši klikněte na soubor v seznamu a potom klikněte na příkaz Vymazat odepnuté dokumenty.
  4. Kliknutím na tlačítko Ano seznam vymažete.
Jak odstranit poslední soubory?
Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.

Pokud jde o toto, jak zjistit kdo má otevřený excel?

Přímý způsob zjištění mne nenapadá. Zkuste následující fintu: při otvírání sešitu (událost Workbook_Open) zkuste zapsat do všeobecně dostupné buňky jméno (nebo jeho přidělený nick) pro aktuálního uživatele. To se povede jen tomu prvnímu (ostatní uživatelé už to nedokážou). Tím bude vždy jasno, kdo právě velí.
Lidé se také ptají, jak nastavit sdílení excel?
Nastavení sdíleného sešitu
  1. Klikněte na kartu Revize.
  2. Ve skupině Změny klikněte na Sdílet sešit.
  3. Na kartě Editovat vyberte možnost Povolit změny více než jedním uživatelem současně.
  4. V dialogovém okně Uložit jako uložte sdílený sešit do síťového umístění, kde k němu mohou získat přístup ostatní uživatelé.

Jak zjistit kdo smazal Soubor?

kdo tu skupinu opravdu smazal. Stačí ve správci Microsoft 365 přejít do položky Centra pro správu - Compliance (Dodržování předpisů) a v něm přejít na položku Hledat - Vyhledávání v protokolu auditování (protokolování auditování musí být samozřejmě nejprve zapnuto).

By Betsey

Similar articles

Jak zjistím že si mě zablokoval SMS? :: Jak zjistit polohu volajícího?
Užitečné odkazy