Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Portable Aplikaci?

Jak vytvořit portable aplikaci?

Portable aplikace mají svoje nesporné výhody. Nevyžadují instalaci, jsou spustitelné z různých přenosných zařízení atd. V případě, že portable verze vašeho oblíbeného programu není k dispozici, můžete ji snadno vytvořit pomocí aplikace Evalaze.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak funguje aplikace zásilkovna?

Do mobilního telefonu si zákazník stáhne aplikaci Zásilkovna (dostupná pro Android i iOS) a zadá své registrační údaje, kterými jsou pouze jméno, telefon a e-mail. Nic víc není potřeba. Tyto údaje zadává pouze jednou, každou další zásilku si aplikace už pamatuje.
Co je to mobilní Appka?
Mobilní aplikace (anglicky mobile app) je softwarová aplikace vytvořená speciálně pro chytré telefony (anglicky smartphones), tablety, emulátory a další mobilní zařízení.

Jak si stáhnout aplikaci do počítače?

Opětovná instalace aplikací do zařízení Android z počítače
  1. V počítači přejděte na web play.google.com.
  2. Klikněte na Aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  4. Pokud chcete aplikaci v zařízení aktivovat, klikněte na Instalovat, Nainstalováno nebo Povolit.
Kolik stojí vývoj webové aplikace?
Šablonovitá mobilní aplikace může stát od 50 000 Kč do 100 000 Kč- Mobilní aplikace na míru od 100 000 Kč až po 3 000 000 Kč. Cenu tedy hlavně rozhoduje způsob vývoje mobilní aplikace a vývojář nebo studio, které vám aplikaci bude vyvíjet.

Související článek

Jaké znáš kancelářské balíky aplikaci?

Microsoft Office je součástí téměř každého počítače. Jaké nástroje nabízí? Word je nejpoužívanější textový editor a je známý svým přehledným rozhraním, kvalitní kontrolou pravopisu, rozsáhlými možnostmi úprav textu a mnoha dalšími funkcemi. V každé kanceláři se používá tabulkový editor zvaný Excel.

Kolik stojí zalozeni webu?

Podle mé zkušenosti většina běžných webů vychází mezi 30 000 – 60 000 Kč. Cenu je možné rozdělit na několik plateb, tak jak budete sami potřebovat. Pro jednorázové úkony a práce nad rámec platí má hodinová sazba 1 300 Kč (s prací začnu následující týden) a nebo 1 500 Kč express, kdy s prací začnu do 3 pracovních dnů.
Kolik stojí provoz aplikace?
TRÉNINK ZDARMA: Jak za 57 minut napsat reklamu, která bude živit Vaši firmu příštích 10 let?
Typ aplikaceHrubý odhad ceny
Jednoduchá nativní aplikace pro iOS50.000 – 100.000 Kč
Jednoduchá nativní aplikace pro iOS i Android80.000 – 150.000 Kč
3 další řádky

Co je to web?

World Wide Web (WWW, zkráceně web, v doslovném překladu „světově rozsáhlá pavučina" nebo „celosvětová síť") je označení pro systém prohlížení, ukládání a odkazování dokumentů nacházejících se v internetu.
Navíc, jak se cituje z webu?
Příspěvky na webových stránkách

In: Název webové stránky / webového sídla. [typ nosiče]. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.

Pokud jde o toto, kde najdu nazev webu?

Název stránky najdete v kontaktech nebo můžete odvodit z domény. Některé weby mají ve svém názvu i zařazenou doménu nejvyššího řádu .

By Erikson

Similar articles

Co mohu se složkou a souborem na počítači provádět? :: Co to je desktopová aplikace?
Užitečné odkazy