Domovská stránka > C > Co To Je Desktopová Aplikace?

Co to je desktopová aplikace?

Desktopová aplikace je klasický program, který je nutné nainstalovat na harddisk počítače. Jedná se tedy o tu nejtypičtější formu softwaru, se kterou se už pravděpodobně každý alespoň jednou v životě setkal. K vývoji desktopových aplikací se používají vyšší programovací jazyky, kam patří například C#.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jaké jsou nevýhody používání webových aplikací v porovnání s lokálně instalovanými programy?

Jako nevýhody lze pak chápat:

závislost na připojení k Internetu a jeho kvalitě závislost na poskytovateli služby (lokálně instalovaný program lze používat i když už skončila jeho podpora) často existuje pouze anglická varianta. omezené možnosti neplacených verzí
Co to je aplikace?
Slovo aplikace (použití, uplatnění, přiložení, přenesení) má několik významů: aplikace (obecně) - uplatnění vyvinutého produktu, služby či výrobku v praktickém použití (např. z aplikovaného výzkumu a vývoje)

Kolik stojí webová aplikace?

Cena webové aplikace na míru se vždy odvíjí od toho, co přesně potřebujete. Abyste si udělali alespoň přibližnou představu, v článku vám řekneme, od čeho se odpíchnout.
...
Kolik stojí vývoj webové aplikace?
TypPopisCena
Jednovrstvá webová aplikacezákladní šablona s menší administracíod 180 000 Kč
2 další řádky
A další otázka, jaký je rozdíl mezi webem a webovou stránkou?
Web si tak můžete představit jako knihu, která se skládá z jednotlivých listů – webových stránek. Webová stránka je stejně jako celý web vytvářena prostřednictvím HTML, CSS a JavaScriptu či PHP a představuje jeden HTML dokument.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Co je to desktop?

(z anglické zkratky, přeložené jako na stole) je klasický stolní počítač, který se skládá z procesoru, počítačové skříně, základní desky, počítačového zdroje, operační paměti, záznamových mechanik, přídavných karet, LCD displeje a myši. Desktop je jedním z nejrozšířenějších typů počítačů.
Jaký je rozdíl mezi desktopovou a webovou verzi Microsoft Excel?
Excel pro web vypadá hodně podobně jako Excel desktopová aplikace. Existují ale určité rozdíly, o které byste měli vědět. Nepodporují se například všechny formáty souborů a některé funkce mohou fungovat jinak než desktopová aplikace.

A v čem psát aplikace pro android?

Aktuálním vývojovým prostředím IDE (Integrated Development Environment) od Google je dnes Android Studio. Android Studio nahradilo starší dříve užívané prostředí Eclipse. Pro běh IDE a kompilaci programů byste navíc měli mít také Javu.
Jak probíhá testování webových aplikaci?
Před koncem každého sprintu probíhá i testování. Chyby, které v aplikaci najdu, zadám vývojářům, kteří je do dalšího sprintu opraví a já opět retestuji. Aplikaci tak kontinuálně společně vylepšujeme, přidáváme další nové funkčnosti a ověřujeme, že aplikace funguje jako celek a obsahuje to, co dle zadání obsahovat má.

Jak vytvořit Pwa?

Nainstalování aplikace PWA
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Přejděte na web, který chcete nainstalovat.
  3. Vpravo od adresního řádku klikněte na Instalovat .
  4. Nainstalujte aplikaci PWA podle pokynů na obrazovce.

By Knoll Rounsaville

Similar articles

Jak vytvořit portable aplikaci? :: Jak funguje WWW?
Užitečné odkazy