Domovská stránka > J > Jak Fungují Trollové?

Jak fungují trollové?

Troll (či trol) je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který začíná hádky, provokuje čtenáře na internetu a rozsévá neshody tím, že zveřejňuje záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům.

Přečtěte si více

Související článek

Jak fungují vyhledávače?

Obvykle začíná v katalogu. Najde odkaz a sleduje ho. Stáhne nalezenou stránku a zároveň hledá další odkazy a nakonec je opět stáhne. Robot dokáže zjistit pouze stránku, na kterou odkaz vede.

Jak odhalit trolla?

Urážky a provokace

Internetový troll se zapojuje do diskusních fór nebo chatů. Zatímco ostatní účastníci mnohdy diskutují věcně, trollové postují zcela záměrně příspěvky urážlivé, provokativní, anebo se často jedná o tzv. off-topic, tedy o příspěvky mimo mísu.
Co je to Trollit?
Troll (internetový troll) - uživatel internetu (především diskuse, chatu a podobně) provokující ostatní uživatele tak, aby na jeho provokování reagovali. Činí tak například zasíláním příspěvků k vážným tématům, opačných názorů, hanlivých hlášek a podobně.

Kde jsou trollové?

Skandinávská lidová tradice svědčí o tom, že menší trollové žijí v pohřebních mohylách a v horách. V Dánsku jsou tyto stvoření zaznamenána jako troldfolk ("trollí lid"), bjergtrolde ("horští trollové"), bjergfolk ("horský lid") a v Norsku též jako troldfolk ("trollí lid") a tusser.
A jak fungují trollí farmy?
Trollové roboti

automatizovaných účtů na sociálních sítích, které sdílí příspěvky určené k propagandě. S rozvojem technologií umělé inteligence jako např. Amazon Alexa, Google Duplex, nebo Microsoft Cortana možnosti kamuflovat falešnou identitu vzrostou a „Trolloboti" tak budou ještě hůře odhalitelní.

Související článek

Jak fungují makra?

Účelem makra je zjednodušit práci a snížit časovou náročnost. Makro je posloupnost zaznamenaných příkazů. Ukážeme si jednodušší verzi vytvoření makra. Pokud neznáte jazyk VBA, nemůžete vytvářet složitější makra.

Někdo se také může ptát, kdo mluví trolly?

Dabing: Ivana Korolová (Poppy), Martin Písařík (Větvík), Jana Zenáhlíková (Bridget), Petr Neskusil (Chroupa), Jitka Smutná (šéfkuchařka), Oldřich Hajlich (Říčka), Barbora Šedivá (DJ Suki), Zdeněk Maryška (král Chroupa st.), Rudolf Kubík (Roula), Pavel Šrom (král Peppy), Ondřej Izdný (zpěv), Jaromír Holub (zpěv), Radek
Co to znamená NAJS?
Najs – psáno i vyslovováno „najs". Počeštěné anglického „nice" – tedy hezký, pěkný. V konverzaci on-line i offline vyjadřuje potěšení nad přijatou informací.

Co je to Kiddo?

holčička {ž} [dět.]
Následně, co to je teenager?
Teenager. Teenager je anglické označení pro mladého člověka (adolescenta), často ještě v období dospívání (pubertě). Do češtiny se někdy nepřesně překládá jako náctiletý.

Jak se jmenuje troll?

Obsazení
Anna Kendrickprincezna Poppy
Justin TimberlakeVětvík
Zooey DeschanelBridget
Russell BrandŘíčka
James CordenBobin

By Lear

Similar articles

  • Jak fungují databáze v praxi?

    Struktura databáze je uložena na paměťovém médiu. Soubor dat je uspořádán do tabulek pro snadné vyhledávání. V kartotéce jsou záznamy uloženy podle pravidel.

  • Jak fungují Bluetooth sluchátka?

    Bezdrátová sluchátka se připojují k telefonu na principu bezdrátového připojení. Díky absenci kabelu je používání sluchátek pohodlnější.

  • Jak fungují diskety?

    Než se dostaneme k pevným diskům, musíme se zastavit u optických mechanik. Ty pracují na principu laserového světla. CD, DVD, Blu-ray a HD DVD jsou optické jednotky.

  • Jak fungují hackeři?

    Nestandardní použití aplikace nebo počítačového systému, při kterém dochází k nezákonnému průniku porušením bezpečnostní ochrany, se nazývá hacking. Lidé, kteří se zabývají hackingem, se nazývají hackeři. Hacker zkoumá počítačové programy a překonává jejich možnosti.

  • Kde jsou trollové?
  • Jak fungují push notifikace?
  • Jak fungují LED žárovky?
Co je py? :: Jak se šíří počítačový vir?
Užitečné odkazy