Domovská stránka > J > Jak Lze Platit Na Internetu Bez Karty?

Jak lze platit na internetu bez karty?

Preferujte obchodníky s 3D Secure

Pokud obchodník, resp. jeho zpracovatel karetních transakcí podporuje režim 3D Secure, nemusíte mít žádné obavy z placení kartou. Pro každou transakci vám příjde na vámi registrované mobilní číslo SMS s kódem, který přepíšete do webového prohlížeče. Bez něj se transakce neprovede.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Lidé se také ptají, jak platit kartou na internetu?

Jak probíhá platba? Je to opravdu jednoduché. Zadáte jen několik údajů - číslo karty, platnost a třímístný bezpečnostní kód ze zadní strany karty. Následně svou platbu potvrdíte KB Klíčem nebo Bezpečnostním heslem a SMS kódem, který pošleme na vámi registrované telefonní číslo.
Jak funguje platební karta?
Existují dva základní druhy platebních karet. Karty debetní a karty kreditní. Při platbě debetní platební kartou se majiteli karty rovnou odečítají peníze z jeho bankovního účtu, ke kterému je karta vydána. V případě nedostatku peněz na bankovním účtu, nelze touto kartou zaplatit.

Jak funguje GoPay?

Zákazník vybere platební metodu (např. platbu kartu) a je přesměrován na platební bránu. Do rozhraní platební brány zadá údaje platební karty – číslo karty, datum platnosti a opíše CVC kód ze zadní strany karty. Platbu pak zákazník potvrdí – zmáčkne tlačítko Zaplatit.
Můžete se také zeptat, co to je platba?
Platba je úmyslné převedení peněžní částky jedné strany (firmy nebo jednotlivce) druhé straně. Obvykle se jedná o vyrovnání peněžního dluhu, např. úhrady kupní ceny, placení náhrady za škodu, nebo placení úvěru. Platba se provádí v termínu splatnosti, který je určen dohodnutými platebními podmínkami.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

A jak povolit platby přes internet Čsob?

Povolení plateb na internetu – nastavení ePINu
  1. Prvotní nastavení je nutné provést v Internetovém bankovnictví, kde si nastavíte veškeré parametry.
  2. V internetovém bankovnictví zvolte (menu „Karty" – tři vodorovné čárky se šipkou vpravo – „Nastavit platby na internetu").
Jak bezpečně platit kartou?
Bezpečnou platbu kartou nabízí také zabezpečení 3D Secure. To funguje tak, že vaše banka sdělí bance obchodníka údaje z vaší platební karty, a tak je nemusíte sdílet ani s obchodníkem. Pro důkladnější ověření pak platbu potvrdíte ještě bezpečnostním kódem, který vám přijde v SMS.

A další otázka, jak bezpecne nakupovat na internetu?

12 tipů, jak bezpečně nakupovat na internetu
  1. Připravte na nákupy svá zařízení
  2. Zůstaňte u prověřených obchodů
  3. Používejte unikátní hesla.
  4. Dávejte si pozor na málo uvěřitelné nabídky.
  5. Nakupujte raději z počítače než z mobilu.
  6. Pozor na nabídky, které brzy končí
  7. Nenakupujte přes veřejné Wi-Fi sítě
Pokud jde o toto, jak aktivovat platební kartu pro platbu na internetu?
Pro placení přes internet je potřeba mít na dané kartě aktivované platby kartou na internetu. Kartu si pro platby na internetu můžete aktivovat ve své Internet Bance nebo Smart Bance. Kartou doporučujeme platit jen u důvěryhodných obchodníků, kteří navíc využívají technologii 3D Secure, jíž jsou naše karty zabezpečené.

Jak platit kartou CZ?

Karty jsou vybaveny bezkontaktním čipem, který umožňuje zaplatit pouhým přiložením karty k platebnímu terminálu. U plateb do 500 Kč není potřeba obvykle zadávat PIN. Kartou je také možné platit na internetu. Při této transakci je potřeba zadat číslo karty, její platnost a dále CVV či CVC kód na zadní straně karty.

By Hatch

Similar articles

Jak platit kartou na shein? :: Který operátor nabízí eSIM?
Užitečné odkazy