Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Velikost Skenu?

Jak zmenšit velikost skenu?

Online nástroj aplikace Acrobat pro kompresi PDF vytvoří soubor optimalizované velikosti na základě očekávané kvality obrázků, písem a dalšího obsahu souboru. Stačí přetáhnout soubor PDF do výše uvedeného nástroje a Acrobat zmenší velikost souboru, aniž by snížil kvalitu.

Přečtěte si více

Související článek

Co je definováno jako základní velikost Boxového modelu CSS?

Velikost boxuCSS určuje, zda se do šířky a výšky prvku započítává výplň a ohraničení. Výplň a rámeček nejsou zahrnuty do šířky. Existuje výchozí hodnota. Šířka a výška jsou určeny obsahem.

Jak vytvořit přílohu?

Práce s přílohami
  1. Uchopte levým tlačítkem myši soubor a jednoduše jej přetáhněte do okna psaní zprávy.
  2. Jakmile se u ikonky přesouvaného souboru zobrazí štítek , můžete soubor pustit a automaticky dojde k jeho přiložení ke zprávě.
Jak přiložit email jako přílohu Outlook?
1. Vyberte e-mail, který připojíte jako soubor v novém e-mailu, a klikněte na Home > Moře > Přeposlat jako přílohu.

Jak otevřít přílohu v emailu?

Otevření přílohy
  1. Pokud u přílohy ve zprávě klikněte na odkaz "Stáhnout", zobrazí se dialog vašeho prohlížeče, ve kterém si můžete zvolit, zda si soubor uložíte na disk vašeho PC nebo zda chcete soubor otevřít.
  2. Kliknete-li u přílohy na "Zobrazit", můžete si zobrazit náhled souboru přímo v prohlížeči.
Lidé se také ptají, jak uložit velký soubor?
Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Související článek

Jak zmenšit Pagefile?

Pokud tuto možnost nezaškrtnete, budou všechny možnosti odstraněny.

Můžete se také zeptat, jak poslat fotky leteckou poštou?

Na adrese www.leteckaposta.cz najdeme jen to, co potřebujeme. Tlačítkem „Procházet" otevřeme dialog, který slouží k výběru souborů na našem disku. Pokud chcete naráz poslat více než jeden soubor, můžete kliknout na odkaz „Další soubor" – objeví se další políčko, do kterého opět tlačítkem procházet vložíme další soubor.
Pokud jde o toto, jak poslat celou složku?
Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...

Jak poslat zaheslovaný soubor?

Jak na to...

Jednoduše. Napíšete váš email, vyberete jeden nebo i více souborů, které potřebujete zaheslovat. Pak vložíte heslo a stisknete tlačítko "Zaheslované soubory odeslat na email".
A jak otevřít šifrovaný email?
Abychom někomu mohli poslat šifrovaný email, tak musíme vlastnit jeho šifrovací certifikát, přesněji veřejný klíč. Pomocí něj se zpráva zašifruje a dešifrovat lze pouze pomocí odpovídajícího privátního klíče (ten je u nás uložen na smartcard).

Když to vezmeme v úvahu, proč nejde otevřít příloha v emailu?

Odstraňování problémů s přílohami

Pokud takovou přílohu otevřete, ve vašem počítači nebo zařízení se může spustit škodlivý software. „Šifrovaná příloha": Některé přílohy, například dokumenty, k jejichž otevření je potřeba heslo, jsou zašifrované a není možné u nich provést antivirovou kontrolu.

By Plerre

Similar articles

Jak velkou přílohu mohu poslat mailem? :: Co s DVD?
Užitečné odkazy