Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Pdf Soubor Zdarma?

Jak zmenšit PDF soubor zdarma?

Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Navíc, jak zmenšit soubor v pdf?

Možnost zmenšení velikosti souboru jedním kliknutím
  1. Otevřete dokument PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte možnost Soubor > Zmenšit velikost souboru nebo Komprimovat PDF. Poznámka:
  3. Vyberte umístění pro uložení souboru a klikněte na možnost Uložit. Aplikace Acrobat DC zobrazí zprávu o úspěšném zmenšení velikosti PDF.
Jak vytvořit PDF soubor z obrázku?
Online převod souboru obrázku do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor s obrázkem, který chcete převést do PDF. Aplikace Acrobat obrázek po nahrání automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

Navíc, jak se dostat do zaheslovaneho pdf?

K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.
Proč mi nejde otevřít soubor PDF?
Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít" či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Související článek

Jak zdarma upgradovat na Windows 11?

Chcete-li se dostat na tuto obrazovku, postupujte podle následujících kroků. Pokud se zobrazí toto okno, zjistíte, že upgrade na systém Windows 11 je připraven a stačí kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat.

Jak nastavit otevírání souboru v PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Lidé se také ptají, co dělat když nejde otevřít soubor?
Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů:
  1. Nemáte oprávnění k zobrazení souboru.
  2. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup.
  3. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

Navíc, jak otevírat pdf v chromu?

Otevřete nastavení Chrome a přejděte na Ochrana soukromí a zabezpečení. Potom v části Ochrana soukromí přejděte na Nastavení webu. Najděte část Dokumenty PDF (je ve skupině nastavení Další nastavení obsahu) a zapněte přepínač Namísto automatického otevírání souborů PDF v Chromu je stahovat.
Můžete se také zeptat, jak převést soubor pdf na jpg?
Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

Jak sloučit dva PDF soubory do jednoho?

V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF.

By Risser Cima

Similar articles

  • Co je to RAW soubor?

    Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

  • Jak získat MS Office zdarma?

    Pokud kliknete na tlačítko ke stažení na postranním panelu, budete přesměrováni na webové stránky Office. Pokud již máte účet Microsoft, přejděte na aplikace Office.

  • Jak stahovat hry na Xbox 360 zdarma?

    V konzoli se můžete přihlásit do služby Xbox Live. Pokud chcete procházet hry nebo v nich vyhledávat, přejděte do sekce Hry. Pomocí procházení nebo vyhledávání přejděte na hru, doplněk nebo ukázku hry a poté vyberte položku, kterou chcete stáhnout. Kliknutím na tlačítko Potvrdit stáhněte.

  • Jak otevřít APK soubor?

    Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

  • Jakou VPN zdarma?
  • Jak na Office zdarma?
  • Jak spustit dávkový soubor?
  • Jak vytvořit TXT soubor v cmd?
Jaká je aktuální verze iOS? :: Jak dát do PDF?
Užitečné odkazy