Domovská stránka > K > Kdy Bude Nová Aktualizace Na Iphone?

Kdy bude nová aktualizace na iPhone?

Je téměř jistotou, že se v pondělí 6. června 2022 dočkáme představení nového operačního systému pro telefony iPhone s označením iOS 16.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Lidé se také ptají, kdo dostane ios 15?

Nyní už ale na vyškrtnutí starších telefonů dojde a iOS 15 nepůjde nainstalovat na modely 6S, 6S Plus a původní SE z roku 2016. Novější jablečné telefony budou plně podporovány. Jak jsme již nakousli, nejnovější iOS 15 bude v plné verzi představené zároveň s další generací iPhonů, tedy koncem září či počátkem října.
Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat iphone 5 na ios 14?
Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru a stáhněte si nejnovější aktualizaci.

Jak nainstalovat novejsi iOS?

Stáhněte aktualizaci znova

Po načtení poté sjeďte o kus níže k seznamu aplikací a najděte v něm kolonku s názvem iOS 14 a ikonou nastavení. Na tento řádek poté klepněte a nakonec vyberte možnost Smazat aktualizaci a akci potvrďte. Poté zkuste aktualizaci v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru opět stáhnout.
Můžete se také zeptat, jak aktualizovat starý iphone?
Aktualizace přes počítač
  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Proveďte některou z následujících akcí: Na bočním panelu Finderu na Macu: Vyberte iPhone a potom v horní části okna klikněte na volbu Obecné.
  3. Klikněte na Ověřit aktualizace.
  4. Chcete‑li dostupnou aktualizaci nainstalovat, klikněte na Aktualizovat.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kdy vyjde iOS 15 pro veřejnost?

Máme zde iOS 15, které Apple představil 7. června na své konferenci WWDC, přičemž beta verze pro vývojáře byla vydána ve stejný den. Mezi širokou veřejnost se finální verze dostala 20. září a dosud na ni nevyšla jediná záplata.
Jak se vrátit na iOS 14?
Pro iPhone 6s a starší, iPad s tlačítkem Home Button nebo iPod touch (6. generace nebo starší): Stiskněte a podržte současně tlačítka Spánek / Probuzení a Home Button. Jakmile se zobrazí logo Apple, tlačítka neuvolňujte. Stále držte obě tlačítka, dokud se nezobrazí obrazovka režimu obnovení.

Když to vezmeme v úvahu, jak zrusit aktualizaci na iphone?

Pokud ještě chcete smazat již stažená data, tak otevřete aplikaci Nastavení, kde se přesuňte do sekce Obecné. Jakmile tak učiníte, tak rozklikněte záložku Úložiště: iPhone a vyčkejte, dokud se nenačtou všechny položky. Poté už jen stačí najít kolonku s aktualizací, rozkliknout ji a zvolit možnost Odstranit aktualizaci.
Někdo se také může ptát, jak udělat zálohu na iphone?
Zálohování iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Záloha na iCloudu.
  2. Zapněte volbu „Záloha na iCloudu". Zálohování iPhonu na iCloud probíhá automaticky každý den, když je iPhone připojený k napájení, zamčený a připojený k Wi‑Fi.
  3. Chcete-li zálohování spustit ručně, klepněte na Zálohovat.

Jak začít s iOS?

Nový iPhone po prvním zapnutí nastavte s použitím internetového připojení. Můžete ho také připojit k počítači a nastavit pomocí něj. Pokud používáte jiný iPhone, iPad, iPod touch nebo zařízení s Androidem, můžete do nového iPhonu přenést svoje data.

By Avictor

Similar articles

Jaká je aktuální verze Windows 10? :: Jaké telefony dostanou Android 13?
Užitečné odkazy