Domovská stránka > J > Jaká Je Aktuální Verze Windows 10?

Jaká je aktuální verze Windows 10?

Poslední přišla v říjnu: počítače se systémem Windows 10 20H2 jsou nyní v nejnovější verzi. Uživatelé, kteří nesledují aktualizace pravidelně, by si měli vždy pohlídat konec servisního období pro sestavu Windows, kterou používají. Po skončení podpory už nejsou k dispozici žádné aktualizace zabezpečení.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Následně, jaká je poslední aktualizace windows 10?

Až bude aktualizace Windows 10 z listopadu 2021 připravená pro vaše zařízení, bude k dispozici ke stažení ze stránky služba Windows Update v Nastavení. Zvolte si pro stažení aktualizace časový úsek, který vám nejvíce vyhovuje. K dokončení instalace pak budete muset zařízení restartovat.
Jak nainstalovat 21H1?
U zařízení s verzemi 2004 a 20H2, která dostávají aktualizace přímo z aktualizace Windows, se zařízení automaticky instalují do Windows 10 verze 21H1. Pokud se zařízení aktualizuje z Windows 10, verze 1909 nebo starší verze, nelze tento balíček pro povolení aktualizace funkcí nainstalovat ručně.

Co je Windows 10 20H2?

Říjnová aktualizace Windows 10 je k dispozici prvním uživatelům. Přináší definitivně novou verzi prohlížeče Edge a pak několik spíš kosmetických změn. Microsoft vypustil mezi nedočkavé uživatele nejnovější aktualizaci Windows 10 s kódovým označením 20H2, též označovanou jako říjnovou.
Když to vezmeme v úvahu, jaká je poslední verze windows?
Windows 11 je nejnovější verzí systému Windows byla oficiálně vydána 5. října 2021.

Související článek

Co je verze x86?

x86 je termín z oblasti informatiky pro rodinu instrukčních sad pro 16bitový procesor Intel 8086. Označením x86 je definována architektura kompatibilní s IBM PC.

Lidé se také ptají, kdy vyjde windows 10 21h2?

Ještě před koncem října jste si mohli nainstalovat Windows 10 verze 21H2. To ale platilo jen v případě, že jste se přidali do programu Windows Insider. Teď už si nové vydání Desítek oficiálně nainstaluje kdokoli, protože fáze testování November 2021 Update byla zakončena a Microsoft odklepnul vydání.
Jak updatovat na Windows 11?
Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 pro vaše zařízení připravený, přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a Zabezpečení > Sužba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

A kdy bude 21h2?

Jedná se o signál určený především podnikům a organizacím, ale nejen jim. A od platí, že Windows 10 verze 21H2 jsou podle Microsoftu připravené k širšímu nasazení.
A co je nového windows 11?
Windows 11 jsou opravdu jen vylepšením starších Windows 10. Přináší přepracované prostředí, některé nové funkce, vyšší stabilitu a vyšší úroveň zabezpečení. Na druhou stranu toto klidně mohl zahrnovat jen upgrade Windows 10.

Jak Aktualizovat na 21H2?

Před aktualizací na Windows 10 verze 21H2 pomocí balíčku povolení musíte používat Windows 10, verzi 2004, 20H2 nebo 21H1. Před použitím této aktualizace musíte mít nainstalované následující předpoklady: Servicing stack update for Windows 10, version 2004: Sept or a later servicing stack update.

By Kerin

Similar articles

Jak dlouho se stahuje Windows 10? :: Kdy bude nová aktualizace na iPhone?
Užitečné odkazy