Domovská stránka > C > Co Znamená Pojem Spam?

Co znamená pojem spam?

Nevyžádané reklamní e-maily, SMS, nebo zprávy na messengeru spojuje jediné slovo – spam. Spam je jakákoliv forma nevyžádané hromadné digitální komunikace. Nejčastěji má podobu e-mailové zprávy, setkat se s ním ale můžeme i v SMS zprávách nebo na sociálních médiích.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Co se stane když kliknu na spam?

Část z nich ale pronikne do přijaté pošty. Odpovídat na ně, klikat na odkazy v nich uvedené nebo dokonce stahovat přílohy patří do repertoáru lidí zcela nepoučených či nepoučitelných. Kdo tak učiní, vystavuje se velmi pravděpodobnému riziku stažení malwaru, v lepším případě skončí na webu, kde skončit nechtěl.
Můžete se také zeptat, co je spam a jak se proti němu chránit?
Spam jsou e-maily, které nechceme dostávat, které nás obtěžují a zaplavují poštovní schránku tak, že se v ní ztrácí normální dopisy. Mezi typický spam patří: reklama na viagru, levné mobily, pornostránky, recepty na hubnutí nabídky 10% provize za převod 25.000.000 USD přes váš účet v bance.

Když to vezmeme v úvahu, jak zabránit posílání spamu?

Nejednodušším řešením pro blokaci doručování zpráv z konkrétních e-mailových adres je funkce Blokované adresy. Naleznete ji v e-mailové schráne v části Nastavení > Spam. Do seznamu blokovaných kontaktů se přidá každý odesílatel, jehož zprávu přesunete do složky Spam (ať už přes Označit jako spam nebo funkcí Přesunout).
Jak spamovat?
Pro online registrace zakládejte speciální mailové adresy – pro registrace do různých fór či nepříliš významných služeb si založte jeden či více speciálních mailů a nechte si z nich poštu přeposílat na svůj centrální. Jestliže vám na jeden z nich začne chodit příliš spamu, můžete ho od toho centrálního odstřihnout.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Co způsobuje spam?

Jako spam (někdy též psáno SPAM) se v e-mail marketingu označuje veškerá nevyžádaná pošta. Obvykle jde o hromadně zasílané e-maily, jejichž úkolem je především šířit reklamní sdělení. Spammeři snadno koupí databázi e-mailů, nebo si ji pomocí specializovaných nástrojů opatří z veřejných zdrojů.
Pokud jde o toto, co je to spam v telefonu?
Možná to znáte: zvoní vám mobil, na displeji je neznámé číslo, a když to zvednete, začne vám kdosi na druhé straně nabízet služby, produkty, nebo s vámi chce vyplnit "kraťoučký průzkum." Nevyžádané telefonáty či "telefonní spam" jsou stále větším problémem.

Někdo se také může ptát, jak se zbavit spamu v mobilu?

Pokud z nějakého webu dostáváte otravná oznámení, můžete je vypnout.
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na webovou stránku.
  3. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Informace .
  4. Klepněte na Nastavení webu.
  5. V sekci Oprávnění klepněte na Oznámení.
  6. Nastavení vypněte.
Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit spam?
Odstranění zprávy o spamu
  1. Spusťte na telefonu nebo tabletu Android aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace na ikonu možností Blokované kontakty.
  3. Vyhledejte kontakt v seznamu a klepněte na ikonu křížku. Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .

Lidé se také ptají, jak se zbavit nechtěných emailu?

Zablokování e-mailové adresy
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Otevřete zprávu.
  3. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  4. Klikněte na Zablokovat odesílatele [odesílatel].
  5. Pokud někoho zablokujete omylem, můžete ho stejnou cestou znovu odblokovat.

By Shaw Trombly

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co je to spam na Facebooku? :: Co způsobuje nádor na mozku?
Užitečné odkazy