Domovská stránka > J > Jak Se Jmenuje Tento Telefon?

Jak se jmenuje tento telefon?

Nastavení telefonu

Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Co je to za číslo?

Číslo je abstraktní entita užívaná pro vyjádření množství nebo pořadí. Čísla se dnes obvykle zapisují v desítkové poziční číselné soustavě pomocí arabských číslic a pomocných znaků, zejména desetinné čárky resp. tečky a znamének plus a minus.
Jak si vybrat smartphone?
Rozmyslete si, jaké funkce jsou pro vás důležité a na kterých vám tolik nesejde, případně u kterých jste ochotni přistoupit na kompromis. K dostání jsou jak levné klasické mobily, tak chytré telefony mnoha cenových kategorií. Zvláště ve třídě chytrých telefonů je výběr ohromný a je snadné se v nabídce ztratit.

Jak udělat z mobilu Vysilacku?

Pomocí aplikace »Walkie-talkie« proměníte svůj chytrý telefon ve vysílačku se zcela reálným výběrem frekvence a charakteristickými zvukovými signály. Může to být zajímavé zpestření každodenní komunikace. Klasické volání je pomalu na ústupu, hlasové a jiné formy komunikace se postupně stávají doménou WhatsAppu.
A co umí chytrý telefon?
Chytré telefony, stejně jako ty tlačítkové, mají své výhody i nevýhody.
...
Nejprve stručně:
  • Snadné ovládání i bez brýlí
  • Lepší spojení s rodinou.
  • Více možností s jedním zařízením.
  • Snadnější přivolání pomoci.
  • Placení mobilem.
  • Chytrý telefon chrání vaše data.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

A kdy se vyrobil první mobilní telefon?

První mobilní telefon historie byl představen v roce 1982 společností Nokia, v následujících letech velmi dobře známou. Jmenoval se Mobira Senator. Vážil 10 kilogramů, což příliš neodpovídá adjektivu mobilní. Za skutečně první mobil tedy veřejnost považuje spíše zařízení Motorola Dynatac 8000X z roku 1983.
Kdy byl první smartphone?
První smartphone na světě předběhl svou dobu a neuspěl: IBM Simon měl již v roce 1992 dotykový displej. Předběhl svou dobu o dobrých 20 let, a proto nikdy nebyl úspěšný. Přesně před 27 lety byl světu představen první smartphone všech dob.

Jak vypadal první mobilní telefon?

A jaký vlastně první mobil byl? Na výšku měl 33 centimetrů a vážil skoro kilo – přesně 800 gramů. Volat jste z něho mohli maximálně 30 minut a do jeho paměti se vešlo jen 30 kontaktů. Měl však malý LED displej, kde jste mohli vidět vytočené číslo.
V čem je lepší iPhone?
Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

Kolik stojí Apple 10?

Apple iPhone X 64GB od 10 749 Kč - Heureka.cz.

By Gabriell Agostinho

Similar articles

Co znamená u mobilu pro? :: Co je to mobilní telefon?
Užitečné odkazy