Domovská stránka > J > Jak Využít Notebook?

Jak využít notebook?

Máme pro vás pár nápadů, jak nepoužívaný notebook využít, aby nemusel skončit ve sběrném dvoře.
  1. Nový způsob využití
  2. Počítač pro hosty.
  3. DIY Chromebook.
  4. Zařízení pro streaming.
  5. Domácký NAS.
  6. Minecraft server.
  7. Kodi či Plex server.
  8. Retro herní počítač

Přečtěte si více

Související článek

Jaký notebook je nejlepší?

Nejlevnější notebooky v České republice jsou nejprodávanější.

Můžete se také zeptat, jak správně používat notebook?

Obecně se říká, že displej notebooku by měl být daleko maximálně na vzdálenost natažené ruky. Záleží ale také na jeho velikosti a rozlišení, menší displej nebo displej s jemnějším rozlišením budete potřebovat mít trochu blíž.
Když to vezmeme v úvahu, jak se říká malému notebooku?
Netbook (mini notebooky)

Většinou nabízejí jen základní procesor, malé úložiště, avšak vcelku uspokojivou výdrž baterie.

Kdy byl vyroben první notebook?

Historie notebooků je stará teprve 36 let

Psal se rok 1981, když Adam Osborne představil světu první notebook. Zájem o něj měly především velké společnosti a platily za jediný kus v přepočtu 100 tisíc korun.
Následně, proč si koupit notebook?
V tomto ohledu je notebook praktičtější. Problémem je ale rozšiřitelnost, tedy výměna komponent za výkonnější. Právě již zmiňovaná výhoda "vše v jednom" všechny notebooky dost diskvalifikuje. Nemůžete měnit mechaniku, nemůžete si pořídit jiný displej, grafická karta i procesor vám v notebooku zůstanou již navždy.

Související článek

Co mám dělat když se mi sekne notebook?

Jak opravit notebook? Pokud chcete podržet tlačítko napájení stisknuté delší dobu, měli byste. Po opětovném zapnutí se systém Windows/Linux zcela restartuje a notebook se vypne.

Jak pracuje tablet?

Tablet sestává z vlastního tabletu s dotykovou obrazovkou a pera (neboli stylusu). Tablet je připojen k počítači buď pomocí USB (zdaleka nejčastěji) nebo bezdrátově (pak je vybaven akumulátorem). Samotný tablet obsahuje kromě aktivní oblasti, na niž se stylusem kreslí, také různé množství (programovatelných) tlačítek.
Kolik let vydrží tablet?
Nejoblíbenější tablety

Možná iPady jsou kvalitní, ale za tu cenu by měly vydržet aspoň 15 let provozu jako desktopy.

Jak udělat z tabletu počítač?

K tomu, abychom mohli udělat z Android zařízení druhý počítačový monitor, použijeme program a aplikaci Spacedesk. Software je zatím pouze v beta verzi, ale vše funguje na bez problémů. Funkce byla odzkoušena na Windows 7 a zařízeních Nexus 6 a Nexus 7.
Jak vybrat NTB?
Pokud používáte náročnější programy nebo více programů současně, doporučujeme alespoň 8 GB RAM. Hraní náročných počítačových her často vyžaduje i více než 8 GB RAM, pro maximální výkon v každé hře doporučujeme alespoň 16 GB. Nejvýkonnější profesionální a herní notebooky mohou mít až 64 GB operační paměti.

A další otázka, jak vybrat notebook datart?

Koukejte i mimo parametry. Hodí se neporovnávat notebooky jen jejich měřitelnými parametry. Vyzkoušejte si na našich prodejnách třeba stisk a rozložení klávesnice, pevnost víka kryjícího displej nebo umístění touchpadu. Právě u nejlevnějších notebooků jsou v těchto kvalitách podstatné rozdíly.

By Beesley Sedgwick

Similar articles

Jaká je nejlepší značka notebooků? :: Co je lepší notebook nebo tablet?
Užitečné odkazy