Domovská stránka > C > Co Je To Desktop?

Co je to desktop?

(z anglické zkratky, přeložené jako na stole) je klasický stolní počítač, který se skládá z procesoru, počítačové skříně, základní desky, počítačového zdroje, operační paměti, záznamových mechanik, přídavných karet, LCD displeje a myši. Desktop je jedním z nejrozšířenějších typů počítačů.

Přečtěte si více

Související článek

Co je Docker desktop?

Cílem projektu je automatizovat nasazování aplikací jako přenosných samoobslužných kontejnerů, které mohou běžet v cloudu nebo lokálně. Docker je společnost, která tuto technologii podporuje a vyvíjí ve spolupráci s dodavateli cloudových řešení, Linuxu a Windows.

Můžete se také zeptat, jaký je rozdíl mezi desktopovou a webovou verzi microsoft excel?

Excel pro web vypadá hodně podobně jako Excel desktopová aplikace. Existují ale určité rozdíly, o které byste měli vědět. Nepodporují se například všechny formáty souborů a některé funkce mohou fungovat jinak než desktopová aplikace.
V čem psát aplikace pro Android?
Aktuálním vývojovým prostředím IDE (Integrated Development Environment) od Google je dnes Android Studio. Android Studio nahradilo starší dříve užívané prostředí Eclipse. Pro běh IDE a kompilaci programů byste navíc měli mít také Javu.

Lidé se také ptají, co jsou to webové stránky?

Webová stránka je v informatice označení pro soubor dat zobrazovaný uživateli webovým prohlížečem. Webové stránky jsou součástí celosvětového WWW (laicky označovaného jako internet, i když WWW je jen jedna ze služeb dostupných na internetu) ve formě hypertextu.
Někdo se také může ptát, co je to web?
World Wide Web (WWW, zkráceně web, v doslovném překladu „světově rozsáhlá pavučina" nebo „celosvětová síť") je označení pro systém prohlížení, ukládání a odkazování dokumentů nacházejících se v internetu.

Následně, jak se cituje z webu?

Příspěvky na webových stránkách

In: Název webové stránky / webového sídla. [typ nosiče]. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.
Lidé se také ptají, kolik stojí vlastní webové stránky?
Zatímco agentury v regionech dokáží vytvořit web už za 30 až 50 tisíc, špičky na trhu se pohybují o řád výše a největší weby se dostávají i nad milion. Proces tvorby je většinou zaběhnutý, agentury ví co a jak. Vše máte podloženo smluvně a se zárukami. Vždy máte člověka, na kterého se můžete obracet.

Kolik stojí provoz aplikace?

TRÉNINK ZDARMA: Jak za 57 minut napsat reklamu, která bude živit Vaši firmu příštích 10 let?
Typ aplikaceHrubý odhad ceny
Jednoduchá nativní aplikace pro iOS50.000 – 100.000 Kč
Jednoduchá nativní aplikace pro iOS i Android80.000 – 150.000 Kč
3 další řádky
Kolik stojí založení webu?
Podle mé zkušenosti většina běžných webů vychází mezi 30 000 – 60 000 Kč. Cenu je možné rozdělit na několik plateb, tak jak budete sami potřebovat. Pro jednorázové úkony a práce nad rámec platí má hodinová sazba 1 300 Kč (s prací začnu následující týden) a nebo 1 500 Kč express, kdy s prací začnu do 3 pracovních dnů.

Co to je nativní?

Obecně značí slovo nativní situaci, při které jsou věci, předměty, nebo třeba programy a aplikace v přirozeném stavu. Pokud pak hovoříme o IT, slovo nativní se používá často ve spojení s různými aplikacemi.

By Joab

Co to je Wi-Fi? :: Jaké je znění zákona zachování hybnosti?
Užitečné odkazy