Domovská stránka > J > Jak Používat Dokovací Stanice?

Jak používat dokovací stanice?

Připojte zařízení k dokovací stanici.
  1. Připojte klávesnici a myš.
  2. Připojte externí monitor(y).
  3. Připojte ethernetový kabel.
  4. Připojte k dokovací stanici další externí zařízení USB (tiskárna, externí webová kamera, jednotka USB atd.).
  5. Připojte k počítači dokovací stanici.
  6. Zapněte dokovací stanici.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jakou Dokovaci stanici?

U dokovacích stanic najdete zpravidla rychlost čtení USB 2.0 a USB 3.0. Zatímco první možnost vám žádnou závratnou rychlost nenabídne, v případě možnosti druhé bude rychlost čtení znatelně vyšší. Proto při výběru preferujte rozhraní USB 3.0.
Co to je replikátor portů?
Replikátor portů je vhodným zařízením pro uživatele notebooků, kterým nestačí porty, které jim jejich počítač nabízí.

Jak zapojit dokovací stanici HP?

▲ Připojte kabel dokovací stanice ke konci adaptéru typu USB Type-C a poté připojte konec USB kabelu adaptéru k portu USB na počítači. POZNÁMKA: Po připojení počítače k dokovací stanici přes USB není počítač napájen přes dokovací stanici.
Jak Dokovat notebook?
Řešením by pro vás mohl být dokovací monitor, který stejně jako dokovací stanice dokáže rozšířit konektivitu a zároveň nabíjet váš notebook. Práci na vašem notebooku s asistencí dokovací stanice či replikátor portů si zamilujete jak v kanceláři, na homeoffice či v pohodlí domova.

Související článek

Jak používat klávesové zkratky?

Klávesnice systému Windows má řadu klávesových zkratek, včetně klávesy F11nebo klávesy s logem Windows, šipky nahoru a tabulátoru. Zobrazení a skrytí plochy a klávesa s logem Windows.

Co je to Docking?

Význam: Dock (počešťováno na dok) - zařízení, k němuž se dá připojit PDA (nebo nějaké jiné přenosné zařízení) a toto zařízení často slouží jako nabíječka a rozhraní pro připojení k počítači. Může mít i plno dalších funkcí. Připojení do docku se označuje jako "zadokování".
Co to je dokovací konektor?
Dokovací konektor slouží k připojení notebooku k dokovací stanici. Ta obsahuje porty pro připojení monitoru, klávesnice, myši, externího pevného disku a dalších zařízení. Toto řešení se hodí v případě častého přenášení notebooku mezi domovem a kanceláří.

Jak připojit USB k MacBooku?

Parametry: Připojte USB‑C konektor na jedné straně adaptéru do USB‑C portu na MacBooku a můžete připojit flashovou jednotku, fotoaparát nebo jiné standardní USB zařízení.
Co je replikátor?
Replikátor je zařízení, které používá transportní technologii k přetvoření hmoty v jinou hmotu. Základní princip je do jisté míry podobný jako u transportéru. Federace používá replikátory na lodích od 24. století z důvodu úspory místa a snížení množství odpadu.

Co je to Dokina?

Dokovací stanice rozšíří notebook o celou řadu funkcí. Takzvaná dokina zbaví váš stůl změti kabelů. Dokovací stanice udržuje notebook neustále nabitý. Rychlé připojení i odpojení notebooku při odchodu z kanceláře.

By Elo

Similar articles

  • Jak používat Finder?

    Po spuštění Macu se jako první zobrazí Finder. Když používáte jiné aplikace, otevírá se a zavírá automaticky. V horní části obrazovky je lišta s nabídkami. Pomocí oken a ikon zobrazuje obsah Macu, iCloud Drive a dalších úložných zařízení.

  • Jak používat Safari?

    Pomocí panelů můžete zobrazit více webových stránek najednou a můžete je uspořádat do skupin, abyste se k nim mohli později vrátit. Přesun do skupiny panelů se provádí podržením prstu na jednom z nich.

  • Jak používat Příkazový řádek?

    Příkazový řádek v systému Windows spustíte stisknutím klávesy Win-R. Někdy je nutné spustit příkazový řádek v režimu správce. Pomocí nabídky pod pravým tlačítkem myši spustíte nalezeného zástupce v režimu správce.

  • Jak pouzivat they them?

    Knír je vyroben z očních linek. Nezbytným vysvětlením je, že se jedná o nebinární nebo genderově fluidní osobu. V angličtině používá zájmeno they. Vzhledem k tomu, že angličtina není genderově neutrální, neexistuje žádný zavedený způsob, jak to udělat.

  • Jaké tagování může používat VLAN?
  • Jak pouzivat they Them v češtině?
  • Kdy používat VPN?
Co je to dokování? :: Jak taktovat grafickou kartu?
Užitečné odkazy