Domovská stránka > J > Jakou Aplikaci Na Upravu Fotek?

Jakou aplikaci na upravu fotek?

Nejlepší aplikace na úpravu fotek pro iPhone a Android (2022)
  • Nejlepší aplikace na upravování fotek – Snapseed. Snapseed.
  • VSCO. VSCO.
  • Adobe Photoshop Express. Photoshop Express.
  • Aplikace Foodie. Aplikace na upravování fotek Foodie.
  • Adobe Lightroom CC. Platformy: Android i iOS.
  • Adobe Photoshop Fix. Adobe Photoshop Fix.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak zvětšit obrázek bez ztráty kvality?

AKVIS Magnifier je jednoduchý nástroj, který nabízí možnost změny velikosti vašich obrázků a digitálních fotografií bez ztráty kvality. Nastavit si můžete libovolnou velikost a další výstupní parametry. Díky pokročilému algoritmu program zvětší digitální fotografie ve vysokém rozlišení pro tvorbu např.
Co na upravu fotek?
Další možné programy a online editory na úpravu fotek:
  1. Zoner Photo Studio.
  2. PaintShop Pro od Corelu.
  3. BeFunky.
  4. Luminar od Skylum.

Jak změnit velikost obrázku v MB?

Odpovědí je aplikace Photo & Picture Resizer. Pomocí ní můžete změnit rozměry fotky podle požadovaných rozměrů, nebo využít přednastavených možností. Dále jde nastavit maximální velikost obrázku v megabajtech nebo kilobajtech, fotku ořezávat nebo otáčet.
Následně, jak zvýšit mb u fotky?
V telefonech se systémem Android můžete fotky zmenšovat také prostřednictvím speciální aplikace, která je k mání v obchodě Google Play. Jedním z nejpopulárnějších je přitom "Reduce photo size" a "Pixlr Express".

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Můžete se také zeptat, jak oddálit fotografii?

Přiblížení a oddálení fotografie
  1. Dvojím ťuknutím při prohlížení fotografie můžete provést přiblížení. Opětovným dvojím ťuknutím provedete oddálení.
  2. Během prohlížení fotografie můžete pomocí sevření prstů provést přiblížení a pomocí roztažení prstů můžete provést oddálení.
Lidé se také ptají, jak z fotky udělat obrys?
Paint.Net nabízí ještě další nástroj, který vám dopomůže k podobnému výsledku, tedy k výrobě omalovánky. Otevřete fotografii a přejděte na efekt »Efekty | Stylizace | Obrys«. Následně nastavte »Tloušťka« na »1« a jako »Intensita« zadejte hodnotu mezi »70« a »100« – podle uvážení.

Navíc, jak vytvořit siluetu z fotky?

1) Soustřeďte se na tvar hlavního objektu

Silueta spodního prádla. Siluety zdůrazňují tvar a obrys. Vyberte si objekt s jednoduchým a čitelným obrysem, který bude v dvourozměrné formě pro diváka zajímavý. Nehleďte na barvu či texturu předmětu, ale jen na jeho obrys.
Jak přiblížit obrázek?
Přiblížit nebo oddálit zobrazení
  1. Pokud chcete úroveň zvětšení postupně změnit, použijte posuvník lupy v zobrazení filmový pás nebo jeden obrázek. .
  2. Pokud chcete zobrazit obrázek v určitém procentu, klikněte v zobrazení filmový pás nebo jeden obrázek Standard na šipku vedle pole Lupa. a vyberte požadované nastavení.

Lidé se také ptají, jak zhoršit kvalitu fotek?

Kromě samotného zmenšení je vhodné fotky hromadně zpracovat kompresním programem, který při zachování kvality – nebo při velmi mírném zhoršení kvality, zmenší velikost obrázků klidně i o dalších 80%. K tomu lze využít i bezplatných služeb dostupných online. My rádi používáme tyto služby: ShortPixel.

By Kirit Langfield

Similar articles

  • Jakou klavesnici na Android?

    Na Gboardu se píše pohodlně a nabízí také slušné možnosti přizpůsobení - nejen možnost upravovat oblíbené klávesy, ale v aplikaci najdete také mnoho motivů a podobně, stejně jako tmavý režim. Stěžejní funkcí je implementace vyhledávače.

  • Jakou VPN zdarma?

    Lídrem v tomto segmentu je aplikace, která nabízí bezplatné a neomezené VPN. Hlavní funkcí je jedna z nejrychlejších VPN. Pokud jsou k dispozici sítě s vyšší rychlostí, automaticky se připojí.

  • Jaké znáš kancelářské balíky aplikaci?

    Microsoft Office je součástí téměř každého počítače. Jaké nástroje nabízí? Word je nejpoužívanější textový editor a je známý svým přehledným rozhraním, kvalitní kontrolou pravopisu, rozsáhlými možnostmi úprav textu a mnoha dalšími funkcemi. V každé kanceláři se používá tabulkový editor zvaný Excel.

  • Jak si nainstalovat aplikaci?

    Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

  • Jakou platební kartu?
  • Co je mezipaměť aplikaci?
  • Jaký je rozdíl mezi webovou aplikaci a nativní aplikaci?
  • Jakou DVD mechaniku?
Jak udělat z malé fotky velkou? :: Jak se připojit na jiný počítač?
Užitečné odkazy