Domovská stránka > J > Jak Udělat Z Malé Fotky Velkou?

Jak udělat z malé fotky velkou?

Hromadná úprava velikosti fotek

Pokud máte celou sérii fotografií a chcete změnit změnit rozměry u všech naráz, použijte funkci Hromadný filtr (Ctrl+Q). Najdete ji ve Správci v pravém panelu. Pak jen stačí zadat požadované rozměry a Zoner Photo Studio vybrané snímky přizpůsobí zadaným parametrům.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak vylepšit fotky?

Fotografie je možné pomocí grafických editorů vylepšit různými efekty, jako je například proměna na olejomalbu, negativ nebo na starou fotografii. Jedním kliknutím také může snímek vypadat, jako by byl nakreslen tužkou nebo vytesán do kamene.
Pokud jde o toto, jak zkrášlit fotku?
5 nejlepších aplikací pro zkrášlení vašeho obličeje na selfie...
  1. Facetune2. Pokud chcete na každé selfie fotografii vypadat naprosto perfektně, tak se vám bude líbit aplikace Facetune2.
  2. Snapchat.
  3. FaceApp.
  4. AirBrush.
  5. Cymera.

Jak zmenšit velikost fotky v Zoneru?

Jak na to? Zmenšení fotky je v ZPS X rychlé a intuitivní.
  1. Vyberte fotky.
  2. Stiskněte Ctrl + E.
  3. Zadejte požadovanou velikost.
  4. Klikněte na Použít (nebo Použít na vše v případě zmenšení více fotek). Hotovo!
Navíc, jak snížit velikost fotky?
Následně zvolte možnost Malování. Po otevření Malování si můžete prohlédnout reálné rozlišení fotografie a její velikost ve spodní části Malování. Pro zmenšení fotky klikněte na tlačítko Změnit velikost v sekci Obrázek. V otevřeném okně máte na výběr buď zmenšení velikosti procentuálně, nebo ručním zadáním pixelů.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Lidé se také ptají, jak zmenšit datovou velikost obrázku?

Komprese jednotlivých obrázků
  1. Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru).
  2. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku.
  3. Klikněte na Jenom vybrané obrázky nebo Všechny obrázky v tomto souboru.
Jak dát fotku do Ramecku?
NÁVOD - Velmi jednoduché vkládání fotek do spousty rámečků

Nemusíte se registrovat, nic. Jen si vyberete rámeček a vložíte fotku. Posouváním fotky v rámečku si upravujete velikost i umístění. Je to hrozně jednoduché a můžete si do rámečku vložit i svůj komentář.

Jak oddálit fotku iPhone?

Pokud chcete obraz zvětšit ještě víc než na dvojnásobek, podržením kolečka 1× nebo 2× zobrazíte posuvník, kterým se záběr dá přiblížit až na 10×. Na iPhonu 11 a novějším, 12,9palcovém iPadu Pro (4. generace) a 11palcovém iPadu Pro (2. generace) můžete oddálit záběr na 0,5x, díky funkci ultraširokoúhlého fotoaparátu.
Můžete se také zeptat, jak udělat cenzuru na fotce?
Klikněte na „Detekovat obličeje" a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou.

Jak vyfotit Aesthetic fotku?

5 tipů, jak na trendy fotky (nejen) na Instagram
  1. Dobré světlo je základ. Každý fotograf začátečník by měl vědět, že světlo má při focení klíčovou roli.
  2. Dodržujte kompozici.
  3. Nezapomínejte na pozadí
  4. Vybavte se správnou technikou.
  5. S filtry opatrně

By Perseus

Similar articles

Na co se používá JavaScript? :: Jakou aplikaci na upravu fotek?
Užitečné odkazy