Domovská stránka > V > V Čem Upravit Pdf?

V čem upravit PDF?

Úpravy souborů PDF:

Otevřete soubor v aplikaci Acrobat DC. V pravém podokně klikněte na nástroj Upravit PDF. Použijte nástroje pro úpravy v aplikaci Acrobat: Přidávejte nový text, upravujte text nebo aktualizujte písma pomocí výběru v seznamu Formát.

Přečtěte si více

Související článek

Jak upravit DPI fotky?

Pokud není lepší upravit rozlišení fotografie před tiskem tak, aby se co nejvíce blížilo ideální hodnotě 300 dpi, mohu doporučit, abyste se příliš netrápili. Nastavením velikosti papíru v ovladačích odešlete fotografii do tiskárny v původním rozlišení.

Jak prevest něco do PDF?

K převodu dokumentu na PDF můžete použít Word, PowerPoint a OneNote pro web.
  1. Vyberte Soubor > Tisk > Tisku (v PowerPointu vyberete jeden ze tří formátů).
  2. V rozevírací nabídce v části Tiskárna vyberte Uložit jako PDF a pak vyberte Uložit.
Kde je PDF?
Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader.

Lidé se také ptají, jak změnit formát dokumentů?

Změna formátu papíru pro všechny stránky

V nabídce Format (Formát) klikněte na Document (Dokument). Klikněte na Vzhled stránky. V místní nabídce Formát papíru vyberte formát papíru. Klikněte na OK.
Navíc, proč mi nejde otevřít soubor pdf?
Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít" či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Související článek

Jak upravit polohu iPhone?

Přejděte do nastavení.

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit otevírání souboru v pdf?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Jak stáhnout PDF?
Uložení PDF souboru na mobilní zařízení
  1. Otevřete soubor, který chcete uložit jako soubor PDF, a pak klepněte na položku soubor na tabletu nebo klepněte na ikonu souboru.
  2. Na kartě soubor klepněte na Tisk.
  3. Pokud ještě není vybraná, v rozevíracím seznamu klikněte na Uložit jako PDF a potom na Uložit.
  4. Klepněte na Uložit.

Jak stáhnout PDF do PC?

Jak stáhnout Adobe PDF Reader DC
  1. Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) přejdete na oficiální stránku stahování Adobe.
  2. Pokud nechcete mít žádné produkty McAfee, ujistěte se, že jste zrušili zaškrtnutí dvou volitelných nabídek, a poté klikněte na STÁHNOUT ACROBAT READER (DOWNLOAD ACROBAT READER).
Jaký program na PDF?
Program pro prohlížení PDF souborů od Adobe – Acrobat Reader DC – je velice rozšířený. V základní bezplatné verzi však umožňuje PDF soubory pouze prohlížet. Existuje ovšem i v placené formě zvané Acrobat Pro DC, která umožňuje PDF soubory i editovat a dále s nimi pracovat.

Pokud jde o toto, jak převést word do pdf zdarma?

Online převod souborů aplikace Word do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubor do zóny pro přetažení. Vyberte soubor RTF, TXT, DOCX nebo DOC, který chcete převést do PDF. Acrobat během chvilky soubor automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.

By Warfourd Marban

Similar articles

Jak udělat ze složky RAR? :: Jak vytvořit Soubor v PDF?
Užitečné odkazy