Domovská stránka > J > Jak Udělat Ze Složky Rar?

Jak udělat ze složky RAR?

Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:
  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive…“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak otevřít RAR soubor bez instalace?

UnRar se zde ovládá v prostředí Příkazového řádku. Není potřeba žádná instalace, stačí pouze rozbalit stažený soubor. Poté spusťte Příkazový řádek a nastavte cestu na danou složku s rozbaleným nástrojem. Napsáním příkazu unrar se zobrazí nápověda k programu.
Co se souborem RAR?
RAR je program pro archivaci souborů. To znamená, že umožnuje více souborů sbalit do jednoho balíku (archivu). Kromě toho, že pak můžeme s těmito soubory manipulovat jako s jedním objektem, poskytují archivační programy další výhody: data se mohou 'zmáčknout', aby nezabírala tolik místa.

Jak udělat z RAR MP3?

❓ Jak mohu převést RAR na MP3? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor RAR nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést". Po dokončení konverze RAR na MP3 můžete stáhnout soubor MP3.před 2 dny
Jak překonvertovat soubor?
Pouze tři kroky do požadovaného formátu: Zvolte vstupní soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor". Ve druhém kroku si můžete zvolit požadovaný výstupní formát – nejpoužívanější formát je přednastaven. Třetím a posledním krokem je kliknout na tlačítko „Spustit konverzi" – stahování se spustí automaticky na další stránce.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Můžete se také zeptat, jak se zipuje složka?

Zipování je proces velice snadný a to také díky tomu, že jej plně podporuje systém Windows. Stačí označit v Průzkumníkovi soubory a složky, které chcete zazipovat, klepnout na ně pravým tlačítkem myši a z nabídky vybrat příkaz Odeslat – Komprimovaná složka (metoda ZIP).
Jak Rozzipovat RAR?
Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku.

Následně, jak odzipovat složku?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.
Můžete se také zeptat, jak otevřít vlc rar?
Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Jak otevřít soubor RAR v mobilu?

Jedna z nejlepších aplikací na Androidu je B1 Archiver, který dokáže otevřít, ZIP, RAR, B1, jakož i 34 jiných formátů, včetně APK souborů. Alternativou je aplikace RAR, za kterou stojí autoři známého programu WINRAR.

By Uzzial Liestman

Similar articles

Jak stáhnout RAR? :: V čem upravit PDF?
Užitečné odkazy