Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Cortanu Ve Windows 10?

Jak aktivovat Cortanu ve Windows 10?

Aktivace režimu Hey Cortana (Ahoj Cortano)
  1. Vyberte vyhledávací pole na hlavním panelu a pak vyberte Nastavení .
  2. V části Hey Cortana (Ahoj Cortano) posuňte přepínač do polohy Zapnuto.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak se zbavit Cortany?

Klikněte na vyhledávání (lupa) v liště, pak na ozubené kolečko pro nastavení Cortany – tady budete mít možnost vypnout Cortanu a vypnout online hledání.
Navíc, co to je mluvit s cortanou?
Ujistěte se, že je počítač připojen k síti s aktivním připojením k internetu. Otevřete Cortanu výběrem ikony Cortana na hlavním panelu. Klikněte na ikonu Nastavení a poté vyberte možnost Mluvit s Cortanou. Vyhledejte část Ahoj, Cortano a poté kliknutím na přepínač zapněte funkci.

Jak vypnout Cortanu Win 10?

Pokud chcete skrýt Cortanu ve Windows 10 verze 2004 a v novějších verzích, vyberte ikonu Cortany na hlavním panelu a zrušte zaškrtnutí políčka Show Cortana button (Zobrazovat tlačítko Cortany).
Někdo se také může ptát, jak funguje cortana?
Cortana s uživateli již několik let dokáže plynule hovořit v angličtině. V minulém roce se naučila tato virtuální asistentka překládat do cizích jazyků. Uživatel na ní mluví stále anglicky, ale v okně na monitoru počítače nebo na obrazovce chytrého telefonu se zobrazí psaný překlad v jiném jazyce.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A další otázka, jak odinstalovat microsoft start?

Odinstalace z nabídky Start

Vyberte Start a vyhledejte aplikaci nebo program v zobrazeném seznamu. Aplikaci stiskněte a podržte (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Odinstalovat.
Co je to centrum feedback?
V aplikaci Centrum Feedback můžete Microsoftu říct o všech problémech, na které při používání Windows 10. Můžete nám taky poslat návrhy, které nám pomůžou vylepšit Windows prostředí.

Jak si nastavit Cortanu do angličtiny?

Pokud chcete změnit nastavení jazyka Cortany, otevřete Cortanu a přejděte na Nastavení > Jazyk. Pak v rozevírací nabídce vyberte jazyk, který chcete vyzkoušet.
Jak se zbavit předinstalované Aplikace Windows 10?
Do vyhledávání napište powershell, následně na této aplikaci klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Spustit jako správce. Poté vyberte z příkaz níže, který se týká konkrétního programu, který chcete odebrat a pomocí CTRL+C a CTRL+V jej vložte do tohoto okna a potvrďte Enter. Tím se apka odinstaluje.

Jak odstranit z nabídky Start?

Zde je postup. Krok 1: Otevřete nabídku Start. Krok 2: Proveďte klepněte pravým tlačítkem myši v souboru, který chcete odebrat z nabídky Start, a poté klikněte na Odstranit ze seznamu volba. Tím se soubor okamžitě odstraní z nabídky Start.

By Nagey Rempel

Similar articles

Jak odinstalovat program Windows? :: Co znamená zkratka PaedDr?
Užitečné odkazy