Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Program Windows?

Jak odinstalovat program Windows?

Kliknutím na tlačítko Start otevřete nabídku Start. Po otevření nabídky Start klikněte na položku Ovládací panely. Po otevření okna Ovládacích panelů klikněte v kategorii Programy na možnost Odinstalovat program. V zobrazeném seznamu vyberte program, který chcete odinstalovat/odebrat.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Co je to feedback?

Feedback neboli zpětnou vazbu můžeme také nazvat jako reakci uživatele na webové stránky. Zpětná vazba vždy vyjadřuje nějaký postoj, názor, nebo komentář k webu nebo jeho vlastníkovi. Bývá zjišťována především prostřednicvím anket nebo diskuzí, jež se na webu často vyskytují.
A jak psát feedback?
Popište konkrétně, co se vám na dané věci líbí a co ne. Nejlépe uveďte i příklady a možné návrhy řešení. Čím podrobnější zpětnou vazbu poskytnete, tím rychleji se dostanete na stejnou vlnu. Člověk poté pochopí nejen, co po něm chcete, ale především proč.

A jak nastavit český jazyk?

Změna jazyka v zařízení Android
  1. V zařízení Android klepněte na Nastavení .
  2. Klepněte na Systém Jazyky a zadávání Jazyky. Pokud možnost Systém nevidíte, klepněte v sekci Osobní na Jazyky a zadávání Jazyky.​
  3. Klepněte na Přidat jazyk. a vyberte jazyk, který chcete použít.
  4. Přetáhněte požadovaný jazyk do horní části seznamu.
Jak změnit jazyk ve Windows 10?
Správa nastavení jazyka zobrazení ve Windows
  1. Vyberte Start > Nastavení > Čas a jazyk > Jazyk a oblast.
  2. Zvolte jazyk v nabídce Jazyk zobrazení Windows nebo vedle možnosti Upřednostňované jazyky vyberte Přidat jazyk a nainstalujte požadovaný jazyk, pokud není uvedený.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak odstranit předinstalované aplikace?

Jako alternativu k odstranění aplikace přes nastavení telefonu je můžete odinstalovat také přes Google Play Store. Stačí přejít do kategorie „Moje aplikace" a poté do části „Nainstalováno". Nepotřebné aplikace můžete vybrat ze seznamu a odinstalovat je.
Někdo se také může ptát, jak odstranit předinstalované aplikace ve windows 11?
Metoda 8 – Odebrání předinstalovaných položek

Pravým tlačítkem myši můžete kliknout na ikonu aplikace v nabídce Start a vybrat možnost Odinstalovat. Pokud to však není k dispozici nebo nefunguje, můžete použít také příkazový řádek nebo prostředí PowerShell, které jsou rozhraní příkazového řádku (CLI).

Jak odinstalovat skryté programy?

Ashampoo UnInstaller 10 je kompletní odinstalační program, který vám pomůže odinstalovat programy beze zbytků. Díky tomu získáte více místa na disku. Používá sofistikované metody skenování a čištění, které dalece přesahují možnosti systému Windows.
Jak vypnout doporučené Windows 11?
Pokud chcete nedávno přidané aplikace skrýt z nabídky Start, můžete také vypnout možnost „Zobrazit nedávno přidané aplikace". A je to. Soubory, které jste nedávno otevřeli, se již nebudou zobrazovat jako doporučení v nabídce Start systému Windows 11.

Někdo se také může ptát, jak odinstalovat systém windows 10?

Ve startmenu klikněte na vypnout, podržte na klávesnici shift a zvolte RESTART. Po restartu se objeví úvodní stránka na odstranění potíží. Zvolíte možnost Odstranit potíže. Nyní je potřeba vrátit systém do původní verze.

By Martelle

Similar articles

Co je Microsoft start? :: Jak aktivovat Cortanu ve Windows 10?
Užitečné odkazy